İyot

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strike
    strike's avatar
    Erkek
    Slm arkadaşlar geçen gün okul lab.ından 1 şişe kadar iyot çaldım ama aklıma herhangi bi vukuat gelmedi. ne yapabilirim bununla :|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byercie
    byercie's avatar
    Erkek
    Git geri ver :)

-
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRuN
    ToRuN's avatar
    Erkek
    Bidaha gittiğinde birazda SodyumIyodür çal eczanedende etil alkol al tentürdiyot yaparsın:D , şişenin kapağınıda sakın açık bırakma yoğunlaşır ,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Yumurtaya can veren Allah, yarattın bari takip et...

Nelerle uğraşıyor gençlerimiz yaw. Birde vatanı bunlara emanet edecez haa... Bugün okuldan malzeme çalar, yarın devletin malını satar... Arkadaşım git geri ver yarın o naneyi. Birşey yapacaksın da başın göğe mi erecek ?

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

RaNGeR bunu yazdı:
    -----------------------------

Yumurtaya can veren Allah, yarattın bari takip et...

Nelerle uğraşıyor gençlerimiz yaw. Birde vatanı bunlara emanet edecez haa... Bugün okuldan malzeme çalar, yarın devletin malını satar... Arkadaşım git geri ver yarın o naneyi. Birşey yapacaksın da başın göğe mi erecek ?

merak etme o devlet ne kadar çalarsan çal senden gene çıkarıyor =) biz ne kadar çalsak başbakan vs vvs gibi çalamayız  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyro
    hyro's avatar
    Erkek
    strike bunu yazdı:
    Slm arkadaşlar geçen gün okul lab.ından 1 şişe kadar iyot çaldım ama aklıma herhangi bi vukuat gelmedi. ne yapabilirim bununla :|
    Ses bombası tarifi varya, onu yap. İyot pahalıdır, hiçbişey yapmazsan bana ver. :D

Benim imzam güzeldir hakkatten. :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

a.q yeni nesil benden beter....ben çalmazdım çalandan satın alırdım :D

eleman amonyak ve iyot ile ilgili bir karışım var onu uygula korkma bişi olmaz elinde batlarsa derin yarıklar oluşur okadar....dumanını soluma taklaya gelirsin....yaş iken bişi olmaz kurudğunda rüzgar estiğinde dahi patlıyor namussuz karışım....bende de yarım şişe kaldı ne etsem dye düşünüyorum şişesi 50euro isteyen olursa bir adet 18f452 + kargo ücretini karşılayan mürite yollarım...

18f452 micro işlemci entegresi ist. bulabilirsiniz...iyod isteyen varsa bu malzemeyi alsın hemen yollayayım... ama malzemenin kargosu da iyod'un kargosuda ona ait olacak....zaten pic 16-17ytl arası bişey....kargo ile yarı fiyatına gelir...

isteyen olursa pm atsın...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahMETaLy
    ahMETaLy's avatar
    Erkek
    İyot + AmonYak 2 sini karıştır Sonra bunları süz iyot mor renkli ya daha da koyu olcak sonra kurut kurudumu üstünden karınca geçse patlar rüzgardan bile patlıyor....

Narkoza Gerek Yok Doktor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

hacker_03 bunu yazdı:
    İyot + AmonYak 2 sini karıştır Sonra bunları süz iyot mor renkli ya daha da koyu olcak sonra kurut kurudumu üstünden karınca geçse patlar rüzgardan bile patlıyor....

biz farklı bişeymi söyledim niye aynı şeylerı tekar ediyorsunuz onu anlamıyorum...illaha bende biliyorum mu demek istiyorsunuz ne yapmaya çalışıyorsunuz_?

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

hacker_03 bunu yazdı:

brainiac damı izledin ?? :D 2 gün önce gece 3-4 de vermişlerdi x)  ben yazcaktımda nerdeee aklıma konu uplayınca geldi :D ^^

cok süper bi fısırdama oluo  mor ve kapalı renkleri 

(:
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    İyot gibi açığa çık

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 3517 Toplam Mesaj: 15