İzinsiz Webcam Açmak
-
poison_ivy bunu yazdı:
-----------------------------benim favori rat'ım ondan :W
virüs olarak görür çünkü trojan server hazırlıyosun ama crypterlele undetect edebilirsin...
-----------------------------
tamam gizledikten sonra ne yapcaz?HaYVaN takıl peşime burda bişeyler var poison_ivy yardımcı oluyor
-
3460. portu açcan no-ip üyelik al bunları önce yapman lazım ki server yapıp gizleyebilesin...
araştır biraz..
-
poison_ivy bunu yazdı:
-----------------------------3460. portu açcan no-ip üyelik al bunları önce yapman lazım ki server yapıp gizleyebilesin...
araştır biraz..
tamam yarın ilgileneceğim hayırlı geceler,sahurlar :D -
fifsonic bunu yazdı:
poison_ivy bunu yazdı:
-----------------------------3460. portu açcan no-ip üyelik al bunları önce yapman lazım ki server yapıp gizleyebilesin...
araştır biraz..
tamam yarın ilgileneceğim hayırlı geceler,sahurlar :D
-----------------------------usta programı indirdim ne yapacağımı sırayla tarif edermisin
-
lan yaptıım trojan e tıkladım mal gibi napcam :D
-
lapaci bunu yazdı:
lan yaptıım trojan e tıkladım mal gibi napcam :D
-----------------------------:)) sabah sabah gülme krizine girdim. Kendi kendininin camını aç şimdi. ahahaha :)
-
127.0.0.1 den yap hacı sonra uninstall edersin :D kendini
önce modeme gir 3460 portunu aç www.no-ip.com a gir bi üyelik aç ordan programı var indir gir mailini yaz programda gülen adam olcak ondan sonra poisondan server hazırla kendinde test etmek için 127.0.0.1 yap hadi kolay gele
-
no ip bilmeyenler için videolu anlatım turkojan in dökümanlar bölümünde war..
http://www.turkojan.com/video/no-ip.htm
-
takip...
Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 12:04'da rome tarafından düzenlendi. -
fth-b bunu yazdı:
turkojendeki videoyu uyguladım.üyelik alıp aynen programı kendi pc me kurdum.basit bi pc kullanıcıyım anlayacağım dilden biri anlatabilir mi,daha sonra ne yada neler yapıyoruz gizlice karşıdakinin webcamını açabilmek için?
-----------------------------Hacı zaten tum ayarları yaptıysan serverı olusturup karsıya yedırmen lazım.ondan sonra webcam acma zaten turkojan bı parcası.