İzlenecek Dizi
-
Arkadaşlar spartacus gibi yada game of thrones gbi hit olan ve izlemeye değer bulduğunuz son zamanlarda senaryo ve keyif yönünden zengin diziler varmıdır tavsiye edebileceğiniz.
yerli yabancı farketmez fazla aşk entrika olmasın yeter.
-
Thw walking dead ve arrow dizilerini izlemeni tavsiye ederim.
-
shameless ve galip derviş izliyorum. dediklerini izlemedim ama bunları tavsiye ederim.
-
Hep klişe olmuş dizi önerileri gelecektir the walking, dexter, supernatural, prison break, lost gibi o yüzden onları hiç yazmayayım şu dizinin konusu enteran açıkçası hoşumada gitti.
Under The Dome
Güzel, güneşli ve tamamen sakin bir bahar gününde, Maine’deki Chester’s Mills isimli küçük kasabanın dünyayla olan bütün bağlantısı, açıklanamayan görünmez bir güç alanı tarafından aniden kesilir. Uçaklar görünmez bir kalkana çarpar, şiddetli bir yağmur önüne geleni yıkıp yerle bir eder. Havadan kasabaya düşen, yanan uçak parçaları vardır. Kubbe yavaş yavaş alçalırken bahçevanın eli kopar. Arabalar infilak eder. Aileler birbirinden kaçar, herkes panik içindedir. Hiç kimse bu kalkanın nedenini, neden, ne zaman geldiğini ve ne zaman ortadan kalkacağını bilemez.
Bir Irak savaşı gazisi Dale "Barbie" Barbara, kasabada birkaç vatandaş ile gruplaşır: Kasabanın The Democrat isimli yerel gazetesinin sahibi Julia Shumway, fizik terapi uzmanının hastanedeki asistanı, seçilmiş bir kadın ve üç cesur çocuk. Bunların karşısındaysa, her şeyi göze almış -cinayete bile bulaşabilecek- politikacı James "Big Jim" Rennie vardır. Big Jim, gücünü elinde tutmak istemektedir ve oğlu da korkunç bir sırra sahiptir. Fakat herkesin asıl düşmanı, aslında Kubbe'nin kendisidir. Çünkü zaman gittikçe azalmaktadır. -
Under of dome midir nedir sakın başlamayın saçma sapan bir dizi.Oyunculuklar berbat 2-3 bolum izledim bıraktım.Birde güya senaryo Stephen King'e ait.
-
Breaking bad izle
-
bron/broen adlı diziyi izleyen var mı? başlıcam başlıcam bir türlü başlayamıyorum
iskandinavların ve ingilizlerin tv si güzel oluyor genelde
-
shameless
biranı almayı unutma
-
Friends izle kesinlikle pişman olmazsın 10 sezonu 4-5 kere baştan sona izlemişimdir
-
dexter izlemediysen izle
-
bilişim formunda takılıpda bu diziye başlamayan hala kaldımı " person of interest "