İzlesene Script
-
S.a arkadaşlar Vazgeçtim kod scripti istemekten :))) Bana izlesene.com tarzında script lazım yardımcı olacak olan arkadaşlara teşekürler..
-
izlesene gibi script bulursak okadar geniş hostun varmı?
-
bana da www.chileck.net gibi bişe lazım.. :)
-
tahribat.com die bi site var bilenleriniz vardır..bana da oranın scripti lazım :D
-
exploit bunu yazdı:
-----------------------------
tahribat.com die bi site var bilenleriniz vardır..bana da oranın scripti lazım :D
-----------------------------la olum daha kaliteli şeyler arasana phpbb kuram sana :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-
abü yparmısın bana bu iyiliği abü :P..bana phpbb kurarısın abü :|:P
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------izlesene gibi script bulursak okadar geniş hostun varmı?
alırız kanka yeterki scripti bullalım -
sen al alanı siteyi sana ben kuram:D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------exploit bunu yazdı:
-----------------------------la olum daha kaliteli şeyler arasana phpbb kuram sana :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-----------------------------vallahi kan temizler
:) -
R3LaX bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------exploit bunu yazdı:
-----------------------------vallahi kan temizler
:)
-----------------------------bence kan değil ban temizler :) muhahahh
-
izlesene.com un scripti forumlarda mevcut zaten.dosya paylaşım bölümüne bak yeni verilmişti en fazla 1,5hafta oldu. hosttube.com unkide vardı.oda en fazla 1 ay olmuştur :)