İzleyecek Filmleri Nasıl Buluyorsunuz.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Şubat/2010
    Erkek

    Ben şahsi izleyici serüvenimi tamamladım vesselam. İzlenecek kaliteli yapimlarin çoğunu tükettim ve 2 sene kadar önce bu sektörün patladigina ve platformların galip geldiğine kanaat getirdim. Nokta.

    Arada sırada çıkan çok kalite seri devam filmleri dışında alayı çöp. Bu durumun bence birkac sebebi var; mesela artik işin analog zamanlarından yetişme insanlar artık yavaştan bayrakları yeni nesile devir ediyor. Bir başka sebebi de şu ki, eskiden bir dönem feyz alınacak çok fazla yazılı eser mevcuttu. İzlediğimiz efso filmlerin ciddi bir çoğunluğu kalemlerden sinema perdesine ulaştı ve herkes takdir eder ki günümüzde artık ''okuyarak eğlenmek'' talep görmediği için, duruma paralel olarak ''yazmak'' da bir deger kazanmıyor. Bence bir 3 5 sene sonra sokaklarda insanlara mikrofon uzatınca şiir nedir ? Sorusuna cevap bile alamayacaksınız. Oysa ki Negra Sombra, bir şiirin muzik ile bulusmasiydi. Durum çok acı.

    Herhangi bir paylaşım yapmıyorum, sinirim bozuldu mineski. Biraz Black Mirror açayım da ne kadar boktan hayatlarımız olduğunu film yapıp prim kasan bir yapıma para kazandirayim..

     

     


    Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    https://youtu.be/Xg0R0MfJK-s?si=Jm6XszAIFQZ4-JuZ

    mkyb tarafından 30/Oca/24 23:55 tarihinde düzenlenmiştir

    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Nisan/2007
    Erkek

    Güzel liste


    Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    İndirme Linki :

    https://yadi.sk/i/pKFwaIBhsMcwq

    Altyazı :

    https://yadi.sk/d/RSkcM150sMcyz


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Aralık/2007
    Erkek

    En son bayılarak izlediğim film netflix te Athena olmuştu. Son yılların en iyi filmleri bile bundan 30 yıl önce çekilmiş filmlerin göt kılı olamıyor. Bunun nedeni artık film çekmek çok kolay. Filmci dediğimiz insanlar çoğaldı.

     

    kendini bu işe adamış bu işi tutkuyla yapan, belli bir sinema dili olan ve mesajlarını buna göre veren Filmcilerin yaşlanmış veya işi bırakmış olmaları. Yeni nesil filmcilere ben filmci bile demiyorum.

     

    sadece para kazanmak için yapım firmaların robotmuş gibi çalıştırdığı maaşlı senaristler ve yönetmenler.. Kitaptan uyarlama filmleri bile yazmayı çekmeyi beceremiyorlar. Eskiden izlemediğim kıyıda köşede kalmış filmleri bulmaya çalışıyorum bende.

     

    sakın netflix gibi platformlara girmeyin. algoritması o kadar leş ki seni köreltiyor. İzleyeceğim filmleri film sitelerine girip ismi duyulmamış filmlerin yorumlarına bakıyorum.  bir paragraf yorum atan biri varsa zaten sinefil oluyor o yoruma göre izliyorum. yorumsuz filmleri izlemiyorum


    Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fikrettin
    fikrettin's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Ağustos/2012
    Erkek

    letterboxd hesabı açabilirsin mürid. IMDb gibi ama daha sinefil takılan dingillerin olduğu bir platform. Çokça film listesi mevcut sitede. En beğenilen film listelerini karıştırırsan mutlaka bir frekans yakalarsın diye düşünüyorum. 


    Peki, Zeki Müren'de bizi görecek mi?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2017
    Erkek

    HDFilmizle var. Ara sıra reklamlar can sıksa da her gün eklemeler oluyor.


    Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    Cloudstream güzel olay bu aralar.

    Çavuş ofarel ın özel donanması nı Türkçe bulamıyordum orada çıktı.


    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek

    Acayip sıkılıyorum, uyku ile uykusuzluk arasında mahsunj yi izliyorum o bile sıkıyor. bazen kendimi reelsleri ardı ardına izlerken sıkılıyorken buluyorum, genel bir sıkılganlık durumu var... Sanırım ülkenin yobaz kesimi yüzünden hiç bir şeyden zevk alamıyoruz. Adam gibi film de yok...


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 2607 Toplam Mesaj: 32
film