İzli Mermi Yapımı İle İlgili Bir Fikir...
-
arkadaşlar şu izli mermiye kafayı taktım gibi aklımdan çıkmıyor hele bir sorım dedim...şimdi bu izli mermide kullanılan dalda mitra yanı kımyasal fosfor imiş bildiğim kadarıyla daha öncede açıklanmaıştı fakat aklıma şey geldi fosforu elde etmesi kolay fakat bunu mermiye nasıl adapte edice vb. kafama takıldı....
birde fosfor için mesela çatapatlar olabilir yada eski tüplü tvlerin camını kırın ve ön yüzündeki tozu toplayın (sakın solumayın ve çıplak elle dokunmayın fazla olmasa da radyo aktıf bir alettir bulunduğunuz ortamda fazla bulundurmayın....fikirleri bekliyorum (bu arada o toz bölüm hocamın dediği kadarıyla fosfor imiş) kolay gele...
-
evet tv camlarındakı o toz fosfor dur fosfor bir tupun bir ucunua ayna koyup etrafını kablo ile sarıp elektik verince lazer oldugunu duymustum bide permoksitmi ne onla soda 4 gazoz koyyon parıl parıl parlıyor belkı ona benzer bir tepkimedir
-
Ametali tel ve levha haline getiremiyorsun,ayrıca herhangi bir elementle birleştirsen bile yüzeye adapte edemezsin,en küçük pürüz,çıkıntı merminin kovanda sıkışıp elinde patlamasına sebep olur elini sürme çok tehlikeli,ahmak işi bu.Barut düzeni bile farklı bu tür mermilerde
-
vay a.q yapan nasıl yapmış peki bu izli mermileri...
-
o sürtünmeyle ilgili birşey diye biliyorum yanlışta biliyor olabilirim. Mermi çekirdeğinin kaplamasında başka bir madde var.
-
ricin bunu yazdı:
-----------------------------
televizyondan fosfos çıkartmamışlar amk
-
genelde yeşil ve kırmızı olurlar yeşilde bor kırmızılarda ark.ları dediği gibi fosfor katkılıdır .. sonradan mermileri izli yapabilirmisin bilmem çünkü imalat sırasında mermiler in metaline işleniyor bunlar ..
-
İzli mermiLer satıLıyor kanımca. Sen merminin yapısına fosfor fLn katıcam diye açıp denemeye fLn kaLkma kesin eLinde patLar :) SakatLama kendini. Ama biraz araştır buLursun izLi mermiLeri diye düşünüyorum. Git siLah mermi satan yerLere sor onLar daha çok yardımcı oLabiLer sana
-
-
lemıria onalr ne la savaş mı çıkıyo :-))
-
Shamanist bunu yazdı:
ricin bunu yazdı:
televizyondan fosfos çıkartmamışlar amk
sonuçta kendılerinin kullandıkları fosforda aynı işlevi görmüyormu tv den çıkması neyi değiştirir :D
Toplam Hit: 6666 Toplam Mesaj: 13