İzmir Aliağadaki Müridler
-
arkadaşlar yaza aliağaya taşınıyoruz orda olan müridlerden kısa bilgiler lazım havası suyu ortamı manzarası hakkında şu kardeşınıze bir yardım edin
-
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------fak hoşgeldin :D geliyon..
http://tr.wikipedia.org/wiki/Aliağa,_İzmir
-----------------------------bu ne bicim cevap aq :d hoşbulduk hoşbulacam
-
=) heyecan :D
-
izmir'in en çok deprem olan yeri xD
-
yazın noname lere gelirsm eğer takılırız üçümüz
-
hacı deniz kıyısında kurulmuş güzel biryer.şehir merkezine biraz uzak.havası nasıl olsun izmir havası işte sıcak hemde çok.rafineri olduğu için denize girmeni önermem yakınlarda deniz için güzel yerler var.
-
yok lan çay ağzı falan diye biyer var denizi tertemiz , ha soğuk ama derin ama dalgalı ama güzel :D bu xsene kaydırak yaptılar bide
-
eywallah beyler gelince hepinizi ziyaret ederim
artık :d
-
aliağa güzel memlekette havasına öyle kolay kolay alışaman koçum deniz havası çekecem diye mazot,gaz kokusu cekersin içine.. ben aliağaya bağlı bir sahil kasabasındanım.. aliağada sıkılmazsın, ortamıda iyidir.. eğer sıkılırsan şakranada beklerim:) plajda iki bira çakarız:)
-
nickmenza bunu yazdı:
-----------------------------
aliağa güzel memlekette havasına öyle kolay kolay alışaman koçum deniz havası çekecem diye mazot,gaz kokusu cekersin içine.. ben aliağaya bağlı bir sahil kasabasındanım.. aliağada sıkılmazsın, ortamıda iyidir.. eğer sıkılırsan şakranada beklerim:) plajda iki bira çakarız:)
-----------------------------La aynı taahudu bana 2 sene önce yaptın, biz ne zaman çakıyoz biraları ????
Toplam Hit: 1452 Toplam Mesaj: 13