İzmir Bulusmasi [Resimler Eklendi!]
-
gidiyoz oraya orda karar veriyoz napacağımıza tanımıyom gelmicem demeyin gelin
-
abi olay basit..buluşuoz makaraya başlıoz.kordondaki insanlarla dalga geçioz :D:D
-
oo iimiş taşak muabbet fln bir numara! =) ama mangır yok bende fazla rezil olmayak mürid kardeşlerime..
-
rahat ol çarparız birinden:)
-
Bende 20 kaıt bulabildim amq yarın için ama bi kısmını harcadım biraz zıkkımlandık :P 10 kaıt fln kaldı,sizi kedi dürümcüye götürürüm la :D saat 2,5ta toplanıp gezeriz o zaman dediğiniz gibi,ben zaten minik kalırım yanınızda gelince görürsünüzde :D yanlız bana tel vs bişiler verin nası bulucam yau sizi :D bakınırım psiko biri varsa athzaidirde gerisini nası bulcam :D öm pls :D :P
-
gaspa çıkalım!
-
---RudeboY--- bunu yazdı:
-----------------------------Bende 20 kaıt bulabildim amq yarın için ama bi kısmını harcadım biraz zıkkımlandık :P 10 kaıt fln kaldı,sizi kedi dürümcüye götürürüm la :D saat 2,5ta toplanıp gezeriz o zaman dediğiniz gibi,ben zaten minik kalırım yanınızda gelince görürsünüzde :D yanlız bana tel vs bişiler verin nası bulucam yau sizi :D bakınırım psiko biri varsa athzaidirde gerisini nası bulcam :D öm pls :D :P
-----------------------------ya abi boswer alla sen mutlaka tanıosun kan çekio :D
-
Nan ya çekmezse ben yarı aydınlıyım :D
-
hayvan sendemi geliyon...iyi olur valla özlemiştim senide yaaa...görüşmüş oluruz...
-
yaaa bende izmirde olup hepinizle sewişmek, yalaşmak vb. birsürü eylem yapmak istiorum :(((((