İzmir De İş Arıyorum
-
merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım ilk konum hatam olursa mazur görün :D
İzmirde yaşıyorum 19 yaşındayım sınava hazırlanıyorum gece ders çalıştığım için öğlenleri boş oluyor bende aileme yük olmayayım diye iş arıyorum.Teknik lise bilgisayar bölümü veritabanı mezunuyum (bildiklerimi unuttum zaten pek bir şey bilmiyordum :D ) bilgisayar teknik servis filan olaylarından anlarım.
Kısaca vasıfsızım diyeyim ben ama çabuk öğrenirim :D
-
Otur dersine çalış. Ömür boyu yük olmazsın.
-
1234567B bunu yazdı
+1
Şimdi sen meslek liseliyim diye benden mühendis olmaz filanda sanıyorsundur.
Şuan şirkette tbt üyesi biriyle çalışıyorum :)
Kendisi meslek mezunu aramızda en çok şey bilenlerden birisi :)
Cidden otur çalış
-
1234567B bunu yazdı
doğru söylüyonda içim rahat etmiyor huzursuz böylede zaten bütün gün evde durmaktan psikolojim bozuldu arkadaşların çoğu ünide biz sap gibi kaldık .
-
zeybekustasi bunu yazdı1234567B bunu yazdı
+1
Şimdi sen meslek liseliyim diye benden mühendis olmaz filanda sanıyorsundur.
Şuan şirkette tbt üyesi biriyle çalışıyorum :)
Kendisi meslek mezunu aramızda en çok şey bilenlerden birisi :)
Cidden otur çalış
Yok hocam öyle düşünmüyorum.Çalıştıktan sonra her şey olur.
-
iş aramak için mi üye oldun ?
bak bende izmirdeyim bilgisayar programcılığı mezunuyum 22 yaşındayım ve bende iş arıyorum yarın bugün şurda konu açsam izmirde iş arıyorum diye kimse siklemicek bile kaç yıllık üyeyim,
-
Zodiac bunu yazdı
iş aramak için mi üye oldun ?
bak bende izmirdeyim bilgisayar programcılığı mezunuyum 22 yaşındayım ve bende iş arıyorum yarın bugün şurda konu açsam izmirde iş arıyorum diye kimse siklemicek bile kaç yıllık üyeyim,
yok hocam ne alakası var :D stajda abiden görmüştüm o zamandır takip ediyordum rica ettim davetiye attı ilk konu bu denk geldi
iSoCan tarafından 25/Eyl/14 15:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Ulan ne biçim adamlarsınız.. Açık kuralları okuyun bi önce.. Siz TBT nin ne olduğunu anlamamışsınız. Burada eski üye yeni üye ayrımı yok. herkes eşit. çocuk güzelce iş arıyorum demiş, kötü birşey dememiş. Yardım edebiliyorsanız edin, edemiyorsanız kimse size zorla post atın demiyor.
-
iSoCan bunu yazdı1234567B bunu yazdı
doğru söylüyonda içim rahat etmiyor huzursuz böylede zaten bütün gün evde durmaktan psikolojim bozuldu arkadaşların çoğu ünide biz sap gibi kaldık .
Bende üniversiteye başladığımda böyle düşüncelere dalmıştım. Aileme yük olmayayım. Biryerlerde çalışayım istiyordum. Freelance PHP&Wordpress işleri yapmaya başladım. 1 senede 14000TL'yi geçkin bir para kazandım. Tabi bu arada işlerle uğraşmaktan derse vakit kalmıyordu. Ama derslerin bir önemi yoktu nede olsa aileme yük olmuyordum. Sonra okulum uzadı. Şimdi sana ufak bir matematik yapayım.
1 sene işe geç başlayacağım. 1500TL maaş alsam senede 18000TL maaş almış olacaktım.
1 sene burada fazla konakladığım için 7000TL'de burada harcayacağım.
Totaldeki kaybım 25000TL.
Net kayıp;
25000-14000=11000TL oluyor.
Aklını kullan ders çalış adam akıllı evinin dibinde bir üniversite kazan. Böyle daha az yük olursun.Selametle.
-
1234567B bunu yazdıiSoCan bunu yazdı1234567B bunu yazdı
Bende üniversiteye başladığımda böyle düşüncelere dalmıştım. Aileme yük olmayayım. Biryerlerde çalışayım istiyordum. Freelance PHP&Wordpress işleri yapmaya başladım. 1 senede 14000TL'yi geçkin bir para kazandım. Tabi bu arada işlerle uğraşmaktan derse vakit kalmıyordu. Ama derslerin bir önemi yoktu nede olsa aileme yük olmuyordum. Sonra okulum uzadı. Şimdi sana ufak bir matematik yapayım.
1 sene işe geç başlayacağım. 1500TL maaş alsam senede 18000TL maaş almış olacaktım.
1 sene burada fazla konakladığım için 7000TL'de burada harcayacağım.
Totaldeki kaybım 25000TL.
Net kayıp;
25000-14000=11000TL oluyor.
Aklını kullan ders çalış adam akıllı evinin dibinde bir üniversite kazan. Böyle daha az yük olursun.Selametle.
bunu sakın yapma bence
evinin dibinde olursan ne okuduğun üniversiteden bir bok anlarsın
nede kendi başının çaresine bakmayı öğrenirsin
büdüt:imla
wert tarafından 25/Eyl/14 15:20 tarihinde düzenlenmiştir -
mfatihbodur bunu yazdı
Ulan ne biçim adamlarsınız.. Açık kuralları okuyun bi önce.. Siz TBT nin ne olduğunu anlamamışsınız. Burada eski üye yeni üye ayrımı yok. herkes eşit. çocuk güzelce iş arıyorum demiş, kötü birşey dememiş. Yardım edebiliyorsanız edin, edemiyorsanız kimse size zorla post atın demiyor.
lan bodur kimse eski üye yeni üye ayrımı yapmadı götünden anlayıp cins cins konuşup insanın şalterini attırma, kimsenin zorla post attığı yok yırtık dondan çıkar gibi araya girip kendi kendine ziziz eden sensin konuyu açan müritin geçtiği yoldan bende zamanında geçip burda böyle başlık açtığım ve sonuç alamadığım için yazdım beni durduk yere banlattırma ağzımı bozdurma işine bak,