İZMİR Tahribatındır!
-
mobydick64 bunu yazdı:
-----------------------------
as3programmer bunu yazdı:
bi laf bu kadar g..tünden anlanılaşılabilir..Yorum Yok. Seni Türk Hekimlerine Emanet Ediyorum..
-----------------------------haklısın hocam bayaa bi yanlış anlamış arkadaş :))
-
anti_usa bunu yazdı:
mobydick64 bunu yazdı:
as3programmer bunu yazdı:
bi laf bu kadar g..tünden anlanılaşılabilir..Yorum Yok. Seni Türk Hekimlerine Emanet Ediyorum..
-----------------------------haklısın hocam bayaa bi yanlış anlamış arkadaş :))
-
zumsuk bunu yazdı:
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------nolduğunuanlamayanşaşırıpmalmalbakanazsonragülecekmişgibibitipideolanadamsmilesi
-----------------------------soyun da ne dediğin anlaşılsın kardeş...
-
Musket bunu yazdı:
İzmir gavur memleket, verseler alınmaz.
-----------------------------höstt
-
istde yapılacak imf toplantısını neden protesto etmiyoruz pankartlarla felan. dünya çapında reklamımız olur
-
attack bunu yazdı:
istde yapılacak imf toplantısını neden protesto etmiyoruz pankartlarla felan. dünya çapında reklamımız olur
-----------------------------harbi la guzel fikir ben gelirim :)
-
tahribat kökten devrimci hack grubu mu yoksa sadece kökten devrimcimi :P
-
Gavur Dediğiniz İnsanları Zamanında Denize Döktük. Bilginize..

-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------Sevgili mürit ve müride kardeşlerim
Artık zamanı gelmedi mi sizce? Bu tarikatın da yer yüzünde bir ülkesi bayrağı olsun gerkmez mi?
Bu AQP hükümetinin varlığı bir fırsat... Malum Türkiyeden toprak isteyene açılımdır gidiyor ( ermeni açılımı, kürt açılımı)
Şeyhimiz adalardan birine yerleşip oradan bir yol haritası gönderse de biz de yavaş yavaş topraklarımıza kavuşsak....
-----------------------------Ne ile ilgili açtığıı yazsana konuya herkes kafadan uydurmus.Baştakiliern tutumlarına edicek jüfür bulamıyorum fakat Önce kendi diline sahip cıkalım.Emo cuk gencler gıbı k q kavramanı ayırt etmemezlik yapmayalım.
-
matematik1 bunu yazdı:
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------Ne ile ilgili açtığıı yazsana konuya herkes kafadan uydurmus.Baştakiliern tutumlarına edicek jüfür bulamıyorum fakat Önce kendi diline sahip cıkalım.Emo cuk gencler gıbı k q kavramanı ayırt etmemezlik yapmayalım.
-----------------------------Kardeş hiç olmayacağım şey emo özentisidir ( yaş kırk bu arada )
oradaki Q nun özel bir anlamı vardır. Bilenler bilir...