İzmir'de Beklenen Kasırga
-
yakın cigarayı izleyin amk.
yakın geçmişte kasırga rapor edilmemiş türkiyede. nerden bulcanız bida.
-
Kadifekale'nin tepesine çıkar izlerim amk eğlenceli olur
-
Beyler kasırga için önlemleri konuşalım mı ? Biraz beyin fırtınası yapsak fena olmaz. Benim ev zemin kat.Aapartmanın kapı girişindeki gideri ayarladık ama tıkanabilir. Kum torbası içeri su girmemesi için yeterli midir ? Kapı girişinden su girişini engellemek için kum torbasına alternatif veya kumtorbasıyla birlikte kullanabileceğim başka neler geliyor aklınıza ?
Balkon tarafında sıkıntımız var.(Kapalı balkon) Geçen aşırı yağmurda bile bahçe içerisi havuza döndüğü için balkon su doldu. Az kalsın evede su basacaktı. Bahçe tarafında biraz kazı çalışması yapmak (suyu yola verip bahçede birikmesini engellemek için) ve o gideri komple tıkamak gerekiyor gibi görünüyor şuan.Etrafta benim evi etkileyen ağaç vs. yok.
Altyapımız efsane güzel olduğu için acaba tuvalet giderleri taşma yapar mı diye düşünmüyor değilim. Tıkanma olmadığı sürece ev içine doğru bir taşma olasılığıda varmış gibi görünmüyor.
-
İzmir gavur olduğu için Allah orayı helak etmek istiyor ama size de bir şans daha taniyor. Size TRT hava durumuyla bir uyarı göndermiş, eğer Rabbinize sığınır kuran okur, evinize akit gazetesi alır, Suriyelileri bagriniza basar, reisi de alkislarsaniz kasırga İzmir'i teğet geçer.
Daha fazla tüyo veremem :P
-
Arabaları battaniye ile sarmak lazım etrafına çamaşır ipi ile güzel güzel dolamak lazım dolu yağışından korumak için. Evlerin camları patlayabilir. bunun için nasıl önlem almalıyız ? Elektrikler ve doğal gaz kesilecektir. Elektrik eksintisi için önlem alınmalı
Enquinx35 tarafından 27/Eyl/18 12:35 tarihinde düzenlenmiştir -
kurdo bunu yazdı
Kadifekale'nin tepesine çıkar izlerim amk eğlenceli olur
He amk.. Sanki kadifekale ye kasırga gelmeyecek :)
Çık balçova teleferiğe izle :)
-
Kasırgadan sonra sağ kalanlarla bi buluşma ayarlasak ya?
-
ulan buralardada olsa keske ot gibi yaşıyoruz
-
ev konut iş yeri
pm kadar yakınım :)
-
kuşadasında yaşıyorum ölür müyüm?