İzmirde İş Arıyorum
-
Müritler izmirde part time yada full yapabilceğim iş arıyorum.Öğrenciyim veterıner fakültesinde .
her türlü iş olur paraya ihtiyacım var
-
Lütfen küçük harf kullanınız...
Please use lower case...
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------Müritler izmirde part time yada full yapabilceğim iş arıyorum.Öğrenciyim veterıner fakültesinde .
-----------------------------narkoz sandım sevindiydim artık kurtuluyorum diye :)) tüh
hoca narkozu bul izmirin şeyi (istediğini yaz) o
-
iş mevzusu açılmışken sorayım belki arkadaşada fikir olur teknosada çalışan varmı olanakları nasıl acaba...
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------Müritler izmirde part time yada full yapabilceğim iş arıyorum.Öğrenciyim veterıner fakültesinde .
-----------------------------narkoz sandım sevindiydim artık kurtuluyorum diye :)) tüh
hoca narkozu bul izmirin şeyi (istediğini yaz) o
-----------------------------tamda narkoz kesin banlanır die düşnmüştüm ki konuya girinca hayal kırıklığına uğradm
-
konu iş ise bende yardım istiyorum
izmir bornovadayım yaz okulunda mak muh.
gece vardiyesi veya part time işlerde yardımcı olabilecekler lutfen bi el atsınlar. hiç olmassa kiramı cıkarayım :S -
overlokçu,ayakçı,makinacı olucan yada garson komı ,tabı kız olup sohbet hatlarındada calısırsın temız para onun dısında ılan yok amık.
-
metamatik1
overlokçu,ayakçı,makinacı olucan yada garson komı ,tabı kız olup sohbet hatlarındada calısırsın temız para onun dısında ılan yok amık".
?? -
hacılar ege üni. de okuyorsanız manavkuyuda bi ajans var,part time iş bulurum size merchandiser(promosyoncu) olarak
bende iibf deyim,kipada çalışyrm
-
edit
-
yok mu hocam iş