folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmir'de Kiralık Ev Arıyorum...

İzmir'de Kiralık Ev Arıyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba Müritcanlar,

Aralık ayında evimi değiştirmem lazım. O yüzden kiralık ev arıyorum. 2+1 olursa güzel olur. Servis kullanabilmem için bakındığım semtler; Bornova, Buca, Bayraklı tarafları ama buradan olacak diye bir kaide de yok hani.  İzmir'de çok ağır bir kış geçmediğini biliyorum o yüzden ''illa kaloriferli, laminant vs'' enteresan beklentiler içinde değilim. 

Aylık kira bütçemin 400 lirayı aşmaması lazım. Mobilya-beyaz eşya taksitlerim de var. Boşu boşuna siki tutmayalım. 

Emlakçılık yapan, emlakçı hısmı akrabası olan, kiralık evi olan vs mürit var mı?

Site dışından görüp evini kiralatmak isteyenlere: info@fatihaktas.com.tr

Saygılar ve sefgılar efenim...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Hocam dokuzçeşmelerde bulabilirsin arkadaşım 250 tlye kalıyordu biraz eskiydi ama ev müstakildi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

çiğli'ye bak derim hocam orada çok ucuz ve yeni evler var. Gerçi şimdi oraya yeni bir üniversite yapılıyo tavan yapmıştır kiralar. Aslına bakarsan zaten ev arayanda çoktur şimdi oralarda.Aslında düşündüm de hocam siktir et çiğliden uzak dur patlamıştır şimdi oralar :D

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bykamu bunu yazdı

Hocam dokuzçeşmelerde bulabilirsin arkadaşım 250 tlye kalıyordu biraz eskiydi ama ev müstakildi

Başkan eski evimiz (bundan 15 sene önce filan) Evka-1'deydi. 9 Çeşmeleri, Hasan Ağa Bahçesi'nin arkası, Kuruçeşme, Buca-Koop'da veya Afetevleri'nde, İzkent'te köylüler keçi otlatıyordu. O muhiti gayet iyi biliyorum. Buca benim için son seçenek çünkü iş yerim Kemalpaşa OSB içinde. Hergün 2,5 veya 3 saat sürüyor Buca-Kemalpaşa arası. Lan zaten 9-10 saat mesai yapıyorum. Yolu da işin içine sokunca 13-14 saat ediyor. Bana uyumak ve yaşamak için 10 saat kalır. Liste yapsam ilk üçte Buca yer alır ama 3. olarak :)

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı
    bykamu bunu yazdı

Başkan eski evimiz (bundan 15 sene önce filan) Evka-1'deydi. 9 Çeşmeleri, Hasan Ağa Bahçesi'nin arkası, Kuruçeşme, Buca-Koop'da veya Afetevleri'nde, İzkent'te köylüler keçi otlatıyordu. O muhiti gayet iyi biliyorum. Buca benim için son seçenek çünkü iş yerim Kemalpaşa OSB içinde. Hergün 2,5 veya 3 saat sürüyor Buca-Kemalpaşa arası. Lan zaten 9-10 saat mesai yapıyorum. Yolu da işin içine sokunca 13-14 saat ediyor. Bana uyumak ve yaşamak için 10 saat kalır. Liste yapsam ilk üçte Buca yer alır ama 3. olarak :)

len git k.paşa da 100 liraya kal mk :D

çevikbirde 360a eşyalı 1+1 vardı ama sanırım eşyalı istemiyon.

emlakçıya skilmek istiyom diyosan çok rahat bulursun bornova bucada

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    HannibALgan bunu yazdı
    bykamu bunu yazdı

len git k.paşa da 100 liraya kal mk :D

çevikbirde 360a eşyalı 1+1 vardı ama sanırım eşyalı istemiyon.

emlakçıya skilmek istiyom diyosan çok rahat bulursun bornova bucada

Kemalpaşa'da dandik evler bile 500 lira amk kafayı mı yedin yapraaaaam.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

kiralık ev arayan hannibalgan..

beyaz eşya taksitleri de olcakmış..

hmmm.. :D

kuşkulandım bak şimdi :D 

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KeRiM_0_5KeRiM_0_5
    KeRiM_0_5
    KeRiM_0_5's avatar
    Erkek

atatürk mahallesine doğru çık bak hocam boş evler vardı orda 3 ay kadar önce 350 400 arası kiralar değişiyor

Bilgi tamamen özgür olmalıdır...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı
    bykamu bunu yazdı

:D Hocam buca biraz gelişmiş 15 sene önceye kadar artık keçi otlatmıyorlar :D :D Kemalpaşada olduğunu bilmiyordum işinin bi öneri vereyim dedim baktım 400 falan demişsin. Bucalıyız diye bu kadarda ezilmez ki arkadaş :D (not:öğrenciyim mecburiyet)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KeRiM_0_5 bunu yazdı

atatürk mahallesine doğru çık bak hocam boş evler vardı orda 3 ay kadar önce 350 400 arası kiralar değişiyor

Mantıklı bir öneri, yarın bakınayım o tarafa.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

ataturkte bulursun kombili 500 600 e ısıtma istemem dersen dahada uyguna bulursun.

Toplam Hit: 3002 Toplam Mesaj: 22