İzmir'de Oturan Arkadaşlar Bana Yardımcı Olabilirler Mi ?
-
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ismim Nevzat Nuri Öztürk. Olay nihayetinde samimiyete ulaşabileceğinden ismimi açıklamam gerektiğini düşündüm. İzmir'e daha önce hiç gitmedim. Gerekli hazırlıklarımı tamamladıktan sonra bunu planlıyorum. Olayın daha derin bir konusu var. Eğer yardımcı olabilecek birileri varsa, ayrıntılarıyla anlatabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
-
konu nedir hocam ?
-
aLman bunu yazdı:
-----------------------------
konu nedir hocam ?
-----------------------------Konu, dediğim gibi İzmir'e gerçekleşecek seyehatim. Yardımcı olabileceklere özelden ayrıntıları anlatabilirim.
-
Konu nedir hacı? İzmir'e nereye geliyon?
-
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------Dediğim gibi İzmir'i bilmiyorum. Otobüsten inince karşılayıp, görülesi yerleri dolaştırabilecek, rehber niteliğinde yardımcı olabilecek birisi lazım.
-
NaZi_ bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------Dediğim gibi İzmir'i bilmiyorum. Otobüsten inince karşılayıp, görülesi yerleri dolaştırabilecek, rehber niteliğinde yardımcı olabilecek birisi lazım.
-----------------------------Zamanında bende Ankara ıcın ıstemıstımama pek ılgılenen olmadı,2 kısı harıc,onlarıda saatlerce bekledım ama neyse... :) umarım sen bulursun yardımcı olacak bırılerını...
-
apokontek bunu yazdı:
NaZi_ bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------Zamanında bende Ankara ıcın ıstemıstımama pek ılgılenen olmadı,2 kısı harıc,onlarıda saatlerce bekledım ama neyse... :) umarım sen bulursun yardımcı olacak bırılerını...
-----------------------------ankarada bende hayal kırıklığı yaşadım hoca ; izmirdeki arkadaşlar buraya döndü yoksa yönlendirirdim
-
NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------Kurtcebe bunu yazdı:
Geleceksen yaz aylarında geleceksin hoca. İzmir'i yaz mevsiminde görmedikten sonra yazık olur çektiğin zahmete.
-
Kurtcebe bunu yazdı:
NaZi_ bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
Geleceksen yaz aylarında geleceksin hoca. İzmir'i yaz mevsiminde görmedikten sonra yazık olur çektiğin zahmete.
-----------------------------Yaza 3 ay kadar var. İzmir ile bağlantım olacak insanla belirli şeyleri oturtmuş olmam için yeterli bi zaman. Hemen haftaya gelmeyeceğim tabiki. Sadece '' ben yardımcı olurum'' diyen olursa Messenger yoluyla olayı konusuruz diye düşündüm.
-
izmir şuan cidden donduruyo dayı yani :| öyle böyle değil :D ben yardımcı olurum diycemde nereyi biliyorum bi alsancak kordon konak ordan karşıyaka carşı bornovada forum bornova küçük park bitti bucada zaten bişey yok :| bunlar var yani eğer boş günümse gelirim ben seve seve :|
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
izmir şuan cidden donduruyo dayı yani :| öyle böyle değil :D ben yardımcı olurum diycemde nereyi biliyorum bi alsancak kordon konak ordan karşıyaka carşı bornovada forum bornova küçük park bitti bucada zaten bişey yok :| bunlar var yani eğer boş günümse gelirim ben seve seve :|
-----------------------------Bu seyehat, hava ılımaya başladığında gerçekleşecek zaten. Eğer gerçekten yardımcı olurum diyorsan e- mail adresimi mesaj olarak atayım konuşalım.