İzmirde Poligon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

iyi günler arkadaşlar ben izmirde oturuyorum yaş 17 ama silah ruhsatımda doğal olarak yok izmirde poligon varmı benimde atış yapabileceğim yer varmı havalı silahla veya gerçek silahla bide havalı silah 17 yaşındayım satarlarmı bana ?

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ben 16 yaşında atış yapıyodum silahıda onlar veriyodu bizim dershanenin altındaydı özel oda ses geçirmez tarih derslerin kaçıp kaçıp atış yapıyodum :) çok pis hastalık yapıyo tüm harçlıkları veriyosun :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

vallahamı :D izmirde nerde vardır

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İstanbul'da gidip de fiyatları ve şartları konusunda bilgisi olan var mı?

Florya'dakine gitmeyi düşünüyorum,ruhsat silah falan yok...

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek

Gürçeşme'de Rüştü Ünsal Polis Okulu'nun halka açık poligonu var diye biliyorum.Gidip sormakta fayda var.

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

ben izmirde güzelbahce alsancak taraflarında oturuyorum o kadar uzak yere gidemem karabağlar gibi yerlerde falan varsa

edüt = karabağlar gibi bi yerde var diyolardı unuttum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

rüştü ünsal la karabağlar aşağı yukarı aynı mesafe :) bende rüştü ünsalı söyleyecektim.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

daha once hiç gitmedimde ondan :D duymadım ama polis koleji diyoruz ruhsatsız izin vermezler herhalde

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

yanılıyorsun. kendi silahları ile halka açık kısımlarda izin verenler var. kendi silahınla gitmiyorsunki. oranın silahı ile atış yapacaksın. :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:
    -----------------------------

yanılıyorsun. kendi silahları ile halka açık kısımlarda izin verenler var. kendi silahınla gitmiyorsunki. oranın silahı ile atış yapacaksın. :)

-----------------------------

Adamlara mail attım  bayramda arklarla gidelim dedik ama

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suKo
    suKo's avatar
    Erkek

Havalı silah 17 yaşında alamazsın velinin izni olmadan.

Kafam oldu galiba:|
Toplam Hit: 6574 Toplam Mesaj: 17