İzmirde Poligon
-
iyi günler arkadaşlar ben izmirde oturuyorum yaş 17 ama silah ruhsatımda doğal olarak yok izmirde poligon varmı benimde atış yapabileceğim yer varmı havalı silahla veya gerçek silahla bide havalı silah 17 yaşındayım satarlarmı bana ?
-
ben 16 yaşında atış yapıyodum silahıda onlar veriyodu bizim dershanenin altındaydı özel oda ses geçirmez tarih derslerin kaçıp kaçıp atış yapıyodum :) çok pis hastalık yapıyo tüm harçlıkları veriyosun :)
-
vallahamı :D izmirde nerde vardır
-
İstanbul'da gidip de fiyatları ve şartları konusunda bilgisi olan var mı?
Florya'dakine gitmeyi düşünüyorum,ruhsat silah falan yok...
-
Gürçeşme'de Rüştü Ünsal Polis Okulu'nun halka açık poligonu var diye biliyorum.Gidip sormakta fayda var.
-
ben izmirde güzelbahce alsancak taraflarında oturuyorum o kadar uzak yere gidemem karabağlar gibi yerlerde falan varsa
edüt = karabağlar gibi bi yerde var diyolardı unuttum
-
rüştü ünsal la karabağlar aşağı yukarı aynı mesafe :) bende rüştü ünsalı söyleyecektim.
-
daha once hiç gitmedimde ondan :D duymadım ama polis koleji diyoruz ruhsatsız izin vermezler herhalde
-
yanılıyorsun. kendi silahları ile halka açık kısımlarda izin verenler var. kendi silahınla gitmiyorsunki. oranın silahı ile atış yapacaksın. :)
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------
yanılıyorsun. kendi silahları ile halka açık kısımlarda izin verenler var. kendi silahınla gitmiyorsunki. oranın silahı ile atış yapacaksın. :)
-----------------------------Adamlara mail attım bayramda arklarla gidelim dedik ama
-
Havalı silah 17 yaşında alamazsın velinin izni olmadan.