İzmir"Deki Fuarlar.
-
şimdi ben Uşak'ta öğrenciyim de İzmir'i de hiç görmedim hep fuarlar olur ya konferanslar felan varsa gelmek kendimi geliştirmek istiyorum. mümkünse kalmalı çünkü az gezeyim de ama di mi :)
bilişim teknoloji tarzı daha iyi onun dışında dövüş sanatlarıyla sporlarla ilgileniyorum. ayrıca işletme bölümünde olduğumdan iş hayatı yöneticilik felan da ilk tercihim.
@kahvede muhabbet eder gibi başlık açılmaz..
-
sittir Et gelme bosuna buralara burda bi pok yok git istanbul a hersey orda :D
-
istanbul deme bana fena oluyorum :-/ Ankara olabilitesi var bak.
İzmir'de tonla arkadaş var hocam ya ama hepsi kız ve yurtlarda kalıyor yoksa hep orda takılırdım da =D çocukluk arkadaşlarım gel gezdirelim diyip duruyolar bahane olur. belki denk gelir izmir buluşmasına katılırım hem.
-
izmirin fuarlar şehri falan olması eskidenmiş hoca.
bilişim falan diyosan gideceksin istanbula her bok orada cebittir bilmemnedir büyük fuarlar.
burada mobilyadır sağlıktır taraktan kürekten fuarlar var,bence buraya geleceğine istanbula git
-
İzmir de bissürü fuar olur :) Ama bilişim ve teknoloji dersen işler değişir, çünkü istanbul merkeziyetçiliği hakim bu alanda, malum. 13-16 kasımda İzmir in bilişim fuarı olan Compotek var. Gidilip görülmesi gezilmesi fena olmaz kanımca, ama Cebit e gitmeyi düşünüyorsan ve ardından bu fuara katılırsan büyük hayal kırıklığı yaşarsın :))
Sonra o tarihlerde bikaç fuar daha var. Elektrik elektronik otomasyon teknolojileri fuarı ve sağlıklı yaşam günleri olucak :) Birbirine paralel ve aynı zamanda çok zıt iki konu .. Hoş vakit geçirirsin bence.
Bu arada caves öyle deme sonra amazon kraliçesi küsmesin sana :=)
-
he bu arada iktisat konusunda falan sağlamdır izmir iktisat kongresini bu sene bizim okul yapıyor(9eylül) bence katıl bahara dogru oluyor.onun dısında ege ve 9eylül birlikte kongreler düzenliyor baya sağlam adamlar geliyor burda iktisat okumaktan memnunum şahsen :F
-
kardeşim izmire geldiğin zaman beni ara seni imir fuara götireyim :)
pm den istersen vereyim telimi. vardiyalı calışıyorum ona göre ayarlarız. haftada bi gün iznim var.
cavesin dediğine bakma izmir güzel kardeş. caveslerin orda aqua termal var oraya yümeye gidiyoruz ara sıra orasıda süpper ötesi :)
-
bişe yok izmirde gelme fuarı görünce muhtemelen hayal kırklıına urarsın :D
-
ALLA ALLA ADAMLARI NEDEN İZMİRDEN SOĞUTUYONUZ KARDEŞİM. SICAKKANLI İNSANLAR BURDA. İzmir Bi Başka
-
Burdan sölüyorum 3 büyük şehirin arasnda izmir yook :D 3 büyük kavramını değiştiriyorum
İSTANBUL = Tr nin parası orda dönüyo ve İstanul yani adı yeter
ANGARA = Malum Başkent
KAYSERİ = Sn. gül sağolsun sanayi cenneti yapıverdilistenin sonlarında izmir görünüyor hatta izmiri denizliye ilçe yapalım derim ben neden oranın bile tekstili izmiri ezer
hatalıysam nedenleri ile açıkayın sn izmirliler
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------ALLA ALLA ADAMLARI NEDEN İZMİRDEN SOĞUTUYONUZ KARDEŞİM. SICAKKANLI İNSANLAR BURDA. İzmir Bi Başka
-----------------------------
yok yok..artık karşılaştığım herkes 'izmir mi? o kadar da güzel dğil" deyince kalıyor..artık istanbul forever! :DD