folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmir'i Ufolar Mı Bastı ?

İzmir'i Ufolar Mı Bastı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

medya bugun bosuna mı kacırılan 120 turkun haberini yaptı demekki uzaylılar sızdırmış olayı habersiz gelmiyelim buralarda oldugumuzu bilsinler diye

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

benim bizzat uzaylıyla sevişmiş arkadaşım var. ben sana onu da getiricem:D 

la bırakın bu muhabbetleri ya. onlar eğer meteor, yansıma vs değilse askeri keşif uçağı benzeri bişeydir. 

diyelimki ufolar var; bu işte bi mantıksızlık yokmu. senelerdir ziyaret edip duruyolar. tekrar tekrar gelmelerinin ne anlamı var.

tarifeli sefer mi düzenliyolar amk.

ayrıca bütün devletler bunları gizlemek için ağız birliğimi etmiş. 

hiçbi Allahın kuluda net çekilmiş bi ufo görüntüsünü yutuba veremiyo zaar.

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

ufo deyince emolardan apaçilerden yada yeni bi türden bahsettiğini sandım ...

Konuya gelince: uzaylıda olsa insan insandır ...hem mekiği alıp sülalece gezmeye çıkmış olabilirler ... normaldir

bide merak ettiğim bişey var

uzay mekiğinin neden yanıp sönen ışıkları olurki ? işaretmi veriyor "abi parketcem ben oraya...çekilin altımdan"

yada

araba yarışı oyunlarında arabaya  yanıp sönen neon ışıklar takılıyor hani ... görsel amaçlı ... "mekiğin neonlarınıda yaktıkmı tamamdır ... insanlara havamızı atalım..."

ne anlamı varki o ışıkların ?

valar morghulis ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

66albay bunu yazdı:
    -----------------------------

benim bizzat uzaylıyla sevişmiş arkadaşım var. ben sana onu da getiricem:D 

la bırakın bu muhabbetleri ya. onlar eğer meteor, yansıma vs değilse askeri keşif uçağı benzeri bişeydir. 

diyelimki ufolar var; bu işte bi mantıksızlık yokmu. senelerdir ziyaret edip duruyolar. tekrar tekrar gelmelerinin ne anlamı var.

tarifeli sefer mi düzenliyolar amk.

ayrıca bütün devletler bunları gizlemek için ağız birliğimi etmiş. 

hiçbi Allahın kuluda net çekilmiş bi ufo görüntüsünü yutuba veremiyo zaar.

Dostum onların mantığını anlasaydık bu durumdamı olurduk ayrıca millet elinde net çeken bi kamera ile ufo avına çıkmıyor rast gelince çekiyor cep telefonuyla gökyüzünü çekmeyi denermisin bi güzelmi çıkçak bakalım .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

2012 dede bi şey olmassa bişey aq dahada verilen yıllara inanmam

yeter la şu monoton hayatımız biraz renklensin işgal mi etcekler barış için mi gelcekler napcaklarsa yapsınlar başlarım bole işe yıllardır mal gibi heveslendiriyorlar adam gibi yere inip de selamun aleykum genç sen seçilmiş kişisin evrende bize önderlik ediceksin demediler aq:):):):):)

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam senin için konuşmuyorum ama bu zamanda çoğu kişinin elinde son model telefon mevcut.

Evde yicek ekmek bulamıyor cebinde son model telefon taşıyor.

O bulunduğun yerde de kesin birilerinde son model telefon vardır. Çekmediyseler onların kafalarına tüküreyim.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

fazla uğraşmayın elin uzaylısıyla :D ulan gece rahat uyyamıyoduk, hırsızı var zartı var zurtu var diye, şimdide ufo lar uyutmucak :D

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

ışıktır istanbulda hep oluyo o ışıklar :|

=)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tren uçurtma denilen bir sistem var, 20-30 tane uçurtmayı ard arda bağlayıp tek iple uçurabiliyorlar, kenarlarınada ledli sisteme yanıp sönen ışıklar koymuş olabilirlermi, uçurtmaların binbir çeşidi var yuvarlak olanlarıda, hava rüzgarlımıydı?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:

2012 dede bi şey olmassa bişey aq dahada verilen yıllara inanmam

yeter la şu monoton hayatımız biraz renklensin işgal mi etcekler barış için mi gelcekler napcaklarsa yapsınlar başlarım bole işe yıllardır mal gibi heveslendiriyorlar adam gibi yere inip de selamun aleykum genç sen seçilmiş kişisin evrende bize önderlik ediceksin demediler aq:):):):):)

hahaha çikolata yerken burnumada yedirdim.. :))

yorgun senarist .]
Toplam Hit: 7573 Toplam Mesaj: 48