İzmirliler Müjde
-
S.a hacılar balçova agorda media markt aylardır beklenen açılışı yapıyor saat sabah 6 da ama napalım :S
http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/182203-Media-Markt-Izmir-magazasi-28-Ekimde-acilacak.aspx -
bu haberi narkozmrt tan beklerdim :)
-
hacı fiyatlar oldukca uygun serviste elemanda brosürü gordum 4 gb bellek 5 lira 25 adet Dvd 1.9 lira :D evden izin alabilsem aksamı orda geçiricem bide güzel olan aksam gelenlere battaniye ve cay kahve gibi ikramlarda bulunacaklarmıs :):)
-
istanbuldada açtı daha yeni kale center 'ın karşısına bahçesinde kaykaylıların artislik yapması için çukurlar felan oluşturmuşlar bisikletlerle girioz yatay sürüoz feci gidiyo :)
2+1 aldım creative 'n + mouse + klavye + son 3 tane kalan 4 TL 'lik kulaklıkları :)
izmirdekinde varmıdır bilmiyom ama burdakinde araba tesisatlarına konulan kolon çeşitleri bi tuşa bağlı teyp felan CD 'i takıyon veriyon son ses o kısmı gümletiyon.
8GB bellekler 30 TL 'ydi ilk açıldığında cok iyiydi ama para kalmamıstı :|
editcan: 8gb olcaktı yaptım.
-
arkadaşım güvenlik görevlisi söyliyimde 4gb bellek alsın bari ucuzmuş
-
biri gitsin alsın toplu olrak flash 8-16 felan
-
her üründen belli sayıda var ve herkesin bi satın alma sınırı vardır bellek sanırım 300 taneydi 15 16 vermezler sanmıyorum
-
Bursa'da da açıldığında izdiham yaşanmıştı.Kazık fiyatlarla kaşılaşın bakalım.
-
izmir de olup kasmak lazımdı şimdi hazır para varken...
bigwave bunu yazdı:
-----------------------------
bu haberi narkozmrt tan beklerdim :)-----------------------------
cidden ya narkozmrt nerelerde...
-
Açılıştan Bi Kaç Gün Sonra Ordayım :)
-
kataloğuna baktım ipodtouch göremedim bi cdleri gördüm flashı gördüm çok cazip gelmedi (param olmadığı içindir belki :D) kamp kurcaktık arkadaşlarla sonra yeri satcaktık ama vazcaydık