folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İzmit Gümrük Memuru 100 Tllık Üründen Vergi İstedi!

İzmit Gümrük Memuru 100 Tllık Üründen Vergi İstedi!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Pttye internet üzerinden şikayet duyurusunda bulundum

""İyi Çalışmalar;

Gümrük memuru SÜLEYMAN TOPRAKÇI usulsuz işlem yapıp para talep etti.

Kargo İstanbulda muayene edilmesine rağmen İzmitte de muayene yapılmış ve benden HABERSİZ açılmış. BU BİRİNCİSİ.

Muayene de ürünün içinde metal bıçak olabileceği düşünülmüş bunu izah ettim anlattım. Zaten İstanbulda ki gümrüğe gerekli bilgileri faxla göndermiştim. Sonrasında getirdiğim fatura üzerinde ki ücreti yen kurundan türk lirasına çevirip belgenin arkasına vergi ücretini yazdı. 108 liraya aldığım ürünü 111 tl olarak hesaplayıp vergisini hesaplayıp mührünü bastı. BU İKİNCİSİ.

75 euronun altındaki üründen ücret alamazsın dediğimde, "20 LİRA BİR ŞEY DEĞİL ÖDERSİN" dedi. BU ÜÇÜNCÜSÜ. 

Buna yetkin yok dediğimde. "EMNİYET ZATEN BÖYLE ÜRÜNLERE İZİN VERMİYOR, YAPTIĞIM YASAL DEĞİL NORMALDE." dedi. BU RESMEN RÜŞVET İSTEMEK. BU DÖRDÜNCÜSÜ.

"100 LİRA ÇOK PARA BUNA PARA ALMAM LAZIM" dedi. 75 euronun altına almazsınız dediğimde "NERDEN BİLİYOSUN TİCARETİNİ Mİ YAPIYORSUN" dedi. İlla bilmem için ticaretini yapmam mı lazım. Zaten sistemde yurtdışından yaptığım işlemler görünüyor. BU BEŞİNCİSİ.

"Tamam o zaman sen bunun fotokopisini çektir, mühür bastığımı yırtayım" dedi. Dediğini yaptım fotokopisini çektirdim. Eski kağıdı yırttı. Fotokopiye mührünü bastı.

http://i.hizliresim.com/O3ROl4.jpg   

""

İsteyen olursa diğer resimleri de paylaşabilirim. Gümrüğe dikkat edin işleri güçleri para olmuş.

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

aldığın ürünün geçmesi yasak, yaptığı işlem yasak, mühür bastığını yırtması yasak, istediği vergi yasak.

vay arkadaş :D

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ptt'yi ziktir et direk Bimer'e şikayet et hocam. Biraz geç geri dönüyorlar fakat soruşturma açıyorlar kişi hakkında.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hacılar gelen ürün aikidoda eğitim amaçlı kullanılan bokken veya bokuto.

http://4.bp.blogspot.com/-qBihjgX02Qw/Tij-kUCvmxI/AAAAAAAAACA/0BkDT4ODzh0/s1600/Jigen+ryu.jpg

Hocaya söylediğimde 8 yıllık aikido hayatımda ilk defa bokutonun gümrüğe takıldığını duyuyorum demişti. :/ Adamların amaçları para olunca :/

banneduser tarafından 15/Ara/14 13:46 tarihinde düzenlenmiştir

ride or die..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

İçinde ne vardi hocam 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    banneduser bunu yazdı

http://4.bp.blogspot.com/-qBihjgX02Qw/Tij-kUCvmxI/AAAAAAAAACA/0BkDT4ODzh0/s1600/Jigen+ryu.jpg

Hocaya söylediğimde 8 yıllık aikido hayatımda ilk defa bokutonun gümrüğe takıldığını duyuyorum demişti. :/ Adamların amaçları para olunca :/

Bu sipariş vereceğine bir marangoza göstersen 10 dakikada kesip verirdi aynısını sana hocam. Bildiğin haydar'ın farklı bir şekli bu. :)

http://i67.photobucket.com/albums/h282/fotopaylas/haydar_dayak_cennetten_cikma13555604080_h964964.jpg

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı

İçinde ne vardi hocam 

Hocam içinde eğitim amaçlı katana vardı. Full ahşap ve kesici ve ya delici değil. Ahanda bunun aynısı. Ekolu sebebiyle en ufak keskin tarafı yok. İstanbulda gümrüğe takıldı faxla bilgilendirme istediler gönderdim. kabul edip ürünü gönderdiler bana. Zaten ürünü nasıl açabiliyorlarsa benden habersiz. Neymişte bunun içine bıçak takılabilirmiş :/

ride or die..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    banneduser bunu yazdı

Bu sipariş vereceğine bir marangoza göstersen 10 dakikada kesip verirdi aynısını sana hocam. Bildiğin haydar'ın farklı bir şekli bu. :)

http://i67.photobucket.com/albums/h282/fotopaylas/haydar_dayak_cennetten_cikma13555604080_h964964.jpg

:D Yok hocam bunun dengesi bilmem nesi eğitimde çalışırken önemli. Yani hareketleri minimum hata ile öğrenmek felan :D Türkiye de de var satıyorlar ama ağırlığı dengesi acayip iğrenç :)

ride or die..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

HAYDAR > bokken :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkfeo
    Darkfeo's avatar
    Erkek

4 yıldır yurt dışından aktif olarak sürekli ürün satın alırım böyle bir saçmalık görmedim amk.

"Tarikat kutsaldır, maddi çıkar için kullanılamaz." HolyOne
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

20 lira amk zaten 10 liralık şeyi 1 liraya getiriyoruz  ara sıra banada diyolar vergi diye çıkarıp veriyorum 

3 kuruş için 3 kuruşluk adamlarla yapacağım ağız dalaşına değmez

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 2476 Toplam Mesaj: 23