İzmit Karamaurselli Murid Kardeşlerim
-
bu kadar izmitli karamürselli var bir sefer kalkıp buluşma yapalım demediniz helal olsun.
-
ozaman yapalım dai daha ne bekliyoz hem bende yeni bir murid kardeşiniz olarak sizleri daha yakından tanışıp kaynaşmak isterim ben 18 inde geliyom karamursele varsa orda muridler buluşu takılabiliriz
okul kaydı iöin gidicem
hem
-
yeni kayıtlar 03-07 eylül arasıydı :|
istediğiniz zaman konu açın istediğiniz yerde buluşma ayarlayalım karamürsel değilde izmit daha iyi olur karamürselden vapurla izmite geçersiniz biz sizi orada bekleriz. -
: /
-
cinsiyetede baktıkça korkmaya başladım :|
-
tam übne olum bu bombacı:))))karamürselde redbull+wotka iççez!...sonra kız kaçırcaz:P
-
bohuhuhu dai hele bi buluşakta içeceğimiz yiyeceğimiz haltların bi listesini yaparız once :P:P:P
-
haci okula git. kapının önünde ev arkadaşı aranıyor yazacaktır genelde yazar. al noyu konuş ev arkadaşı ol biriyle bu kadar basit değil tabi güven vs ister.
paran varsa ev alırsın diyeceğim ama bekara ev yok :) arkadaş bul kendine. gebze izmit + karamürsel 1,30 saat sürer. iş nedeniyle zor..
-
ehueuhe ben gebzede im istedigin zaman gelip bizim evde kalabilirsin
bi tanısalım seninle
-
la bombaci sen darkpirates'te paso bug kullanarak savaşları kazanan bombaci misin yoksa :D
Toplam Hit: 4195 Toplam Mesaj: 36