folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Jack Daniels İçen War Mı Beyler??

Jack Daniels İçen War Mı Beyler??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek
    beyler jack daniels içen war mı aramısda warsa fiyatı ne kadar orada??? + orası neresi??? :D:D

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Neden Özellikle Jack Daniels ? Johny Walker Ve Black And White İçtim Bunların Fiyatı Ortalama 50 55 Ytl Burasıda G.antep

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek
    jack bi başka yaaaa şeker gibi wala o bakımdan... onalrıda içtim ama jack farklı :D:D kafam güsel heralde :D:D:D

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    Black And White Güzeldir Onu İç Sen :P Başlığıda Değişelim Black And White İçen Varmı Beyler Olsun :D:D

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Dos_Attach bunu yazdı:
    -----------------------------
    Black And White Güzeldir Onu İç Sen :P Başlığıda Değişelim Black And White İçen Varmı Beyler Olsun :D:D
    -----------------------------

yarında onu acarıs aga canın sagolsun :D:D ha bu arada jack burda 45 ytl sölemeyi unutmusum .:D:D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Jack Daniel kim yaw ?

Nası bişey bu ki içiliyo ?

yıkılma sakın !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Gerçekten Tavsiye Ederim Black And White'yi Sigara Kullanıosan Sigaranı Whisky'e Batır Çıkar Kurusun,Sonra Sigaran Meze,Şişe Elinde Bide Slow Bi Müzik Gel Keyfim Gel :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    jack içiyorum diyen adam viski içiyorum demez jack içiyorum der o kadar kendine özgu muhtesem bi tadı vardır mukemmeldir sabah kahvaltıda içmişligimi hatırlıyorum o derece bizim buralarda 60-65 arası a.qyım ipne bakkal taksit yapmıyo
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    Canım Acı Bişeler İçmek İstediği Zaman Sek Whisky İçiyorum Şeker Gibi Tatlı Bişeler İstersem Votka Vişne Suyu Karıştırıyorum :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

beyler viski+sprite karısımı içen warmı cok güsel oluyo diolar ama denemedim bide sizin görüşünüzü alıyım :D:D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Erkek

Cakarim ona buna trasss USA da yasiyorum Raki ya devam arslanlargibi sekli belli kafasi belli ha bazen aksama oluyor bulamazsam  o zamanda komsu rakisi OUZO halk arasinda uzo deniyor kafasi yaramaz 20 dakka ara ver seklin bozuluyor birde Canim RAKI gibi guldurmuyor.

Hacilara yarasin bal seker olsun.. 

Birde not yazayim usuldendir AG ne olursa olsun her seyin iyisini ye ic hava civa masa muhabbeti yok seklimiz cuk oturmuyor kankalarinizin kiymetini bilin..

Chicagoan TRTC34
Toplam Hit: 10922 Toplam Mesaj: 29