Jack Daniels İçen War Mı Beyler??
-
beyler jack daniels içen war mı aramısda warsa fiyatı ne kadar orada??? + orası neresi??? :D:D
-
Neden Özellikle Jack Daniels ? Johny Walker Ve Black And White İçtim Bunların Fiyatı Ortalama 50 55 Ytl Burasıda G.antep
-
jack bi başka yaaaa şeker gibi wala o bakımdan... onalrıda içtim ama jack farklı :D:D kafam güsel heralde :D:D:D
-
Black And White Güzeldir Onu İç Sen :P Başlığıda Değişelim Black And White İçen Varmı Beyler Olsun :D:D
-
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------
Black And White Güzeldir Onu İç Sen :P Başlığıda Değişelim Black And White İçen Varmı Beyler Olsun :D:D
-----------------------------yarında onu acarıs aga canın sagolsun :D:D ha bu arada jack burda 45 ytl sölemeyi unutmusum .:D:D
-
Jack Daniel kim yaw ?
Nası bişey bu ki içiliyo ?
-
Gerçekten Tavsiye Ederim Black And White'yi Sigara Kullanıosan Sigaranı Whisky'e Batır Çıkar Kurusun,Sonra Sigaran Meze,Şişe Elinde Bide Slow Bi Müzik Gel Keyfim Gel :)
-
jack içiyorum diyen adam viski içiyorum demez jack içiyorum der o kadar kendine özgu muhtesem bi tadı vardır mukemmeldir sabah kahvaltıda içmişligimi hatırlıyorum o derece bizim buralarda 60-65 arası a.qyım ipne bakkal taksit yapmıyo
-
Canım Acı Bişeler İçmek İstediği Zaman Sek Whisky İçiyorum Şeker Gibi Tatlı Bişeler İstersem Votka Vişne Suyu Karıştırıyorum :)
-
beyler viski+sprite karısımı içen warmı cok güsel oluyo diolar ama denemedim bide sizin görüşünüzü alıyım :D:D
-
Cakarim ona buna trasss USA da yasiyorum Raki ya devam arslanlargibi sekli belli kafasi belli ha bazen aksama oluyor bulamazsam o zamanda komsu rakisi OUZO halk arasinda uzo deniyor kafasi yaramaz 20 dakka ara ver seklin bozuluyor birde Canim RAKI gibi guldurmuyor.
Hacilara yarasin bal seker olsun..
Birde not yazayim usuldendir AG ne olursa olsun her seyin iyisini ye ic hava civa masa muhabbeti yok seklimiz cuk oturmuyor kankalarinizin kiymetini bilin..