Jackass 2 (Sansürsüz +18)
-
Yaşı kemale ermiş arkadaşlara şiddetle tavsiye edilir. :)

Jackass 2 filminde dünyanın en çılgın insanlarının yaptığı olağanüstü hareketleri izleyeceksiniz. İzlediğiniz ölçüde de gülmekten kırılacaksınız. İnsan aklınan alamayacağı çılgınlıklar bu filmde. Daha önce TV de sansürlü yayınlanan bu çılgınlıklar genç akademi farkıyla sansürsüz.
Not: Çocuklarınıza izletmeyiniz.

Boyut:507 mb
Format: Divx
Download:
Jackass_2__Sansursuz_.part1.rar
Jackass_2__Sansursuz_.part2.rar
Jackass_2__Sansursuz_.part3.rar
Jackass_2__Sansursuz_.part4.rar
-
eyw hocam izlenmeye değer saolasın :)
-
Yav birader linkelere ne oldu yaa. Dün akşam 3 part indirdim, diğer 3ünü de yarın indiririm dedim. Şimdi bi baktım linkler ölmüş. Sileyimmi şimdi ben bu 3 part ı?Nedir olay?
-
Hacım problem yok, linklere tıklayınca hata vermiyor. Sende bir problem olmasın.
-
Türkçe mi Türkçe ise çok merak ettim bende indiriyim.
-
fakkal bunu yazdı:
-----------------------------
Yav birader linkelere ne oldu yaa. Dün akşam 3 part indirdim, diğer 3ünü de yarın indiririm dedim. Şimdi bi baktım linkler ölmüş. Sileyimmi şimdi ben bu 3 part ı?Nedir olay?
-----------------------------File 96604677 (Jackass_2__Sansursuz_.part1.rar) found on server rs374.rapidshare.com
File 96610890 (Jackass_2__Sansursuz_.part2.rar) found on server rs314.rapidshare.com
File 96616316 (Jackass_2__Sansursuz_.part3.rar) found on server rs247.rapidshare.com
File 96621682 (Jackass_2__Sansursuz_.part4.rar) found on server rs231.rapidshare.com
File 96626011 (Jackass_2__Sansursuz_.part5.rar) found on server rs177.rapidshare.com
File 96604117 (Jackass_2__Sansursuz_.part6.rar) found on server rs304.rapidshare.comRapid linklerini burdan kontrol edebilirsin hocam..
http://rapidshare.com/checkfiles.html
-
Tıkladığımda karşıma çıkan şey...
http://uploaded.to/?id=m8nz2w
edit..: nooldu bilmiyorum ama sorun düzeldi.
-
yascakucuk bunu yazdı:
Türkçe mi Türkçe ise çok merak ettim bende indiriyim.
hajı zaten izliyosun konuşma pek fazla yok...sen kendini sadece videonun akışına bırak:)zaten aradaki acı ünlemlerini veya kahkahalaı anlamak için ingilizceye ihtiyacın olmayacak:) -
bu herıfler tam bır mazo...
-
Arkadaşlar Ben izledim şiddetle tavsiye ederim. [Aile ile izlenmesi sakıncalıdır.]
-
ben bunu izledim ve bukadar aptalliklara guldugumu hatirlamiyorum guzel seylerde var icinde ama su kicina ineklere vurulandamganin penis seklinde olanini vurdurmak ne oluyor para iste herseye kadir stev-o icin izliyorum :d