Japonlar"Dan Rüya Makinesi
-
Takara isimli Japon firmasının geliştirdiği rüya makinesi, kişinin arzusuna göre rüya görmesini sağlıyor. Cihazın çalışma sistemi ise şöyle; uyumadan önce rüyanızda görmek istediğinizle ilgili resme bakıp kayıt cihazına bilgileri verdikten sonra bu cihaz, ses, ışık, müzik ve kokularla uykunuzun REM döneminde istediğiniz rüyayı görmenizi sağlıyor. İlk önce fonda çaldığı müzikle uyumanız için rahatlamanızı sağlayan cihaz sekiz saatlik uykunun sonunda ses ve ışıkla sizi uyandırıyor.
-
gavur yapıyor abi:D
-
abazaların eline geçmesin :)
benim de beyinle ilgili büyük projelerim var ama, sağlam bir ekip ve bikaç milyon dolara ihtiyacım var :(
-
Türkiye'ye gelipte ucuz olacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum...
-
merak ediyorum bu türkiye ye ne zaman gelir ilk alıcısı kesin bir abaza olur :D
-
süper bişey yaa gerçi bunu teyiplede yaparızki mesele teyibe birinin ismini kaydet uyumadan önce aç teyip i o ses tekrar ettikçe o sölediğin şeyi görürüsün ama ama gavurlar yapıo harbidendee yaaa
-
alanzo bunu yazdı:
-----------------------------
offf paris angelina britney ahh ahhh bu makineden almak lazım
-----------------------------anaaaaa, ne zaman turkiyeye gelcekmiş la:D şimdiden para biriktirelim :)
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------alanzo bunu yazdı:
-----------------------------anaaaaa, ne zaman turkiyeye gelcekmiş la:D şimdiden para biriktirelim :)
-----------------------------zuhaha abü pahalı olsa bile ortak alırız bir gun birimiz bir gun birimiz kullanır :D:D
-
Posmort3m bunu yazdı:
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------alanzo bunu yazdı:
-----------------------------zuhaha abü pahalı olsa bile ortak alırız bir gun birimiz bir gun birimiz kullanır :D:D
zuhazauhzahza muhabbete bak a.q. öldüm:):):) -
1 - Makina her rüyayı görmemizi sağlıyor mu ?
diyelim ki sağlıyor.Ben rüyamda hz.muhammed'i görmek istiyorum.Onu rüyada görünce %100 odur diye birşey var.O zaman ne olucak ben onu her gece istem dışı kendi yanımamı çekicem ??? yada gelmeyecek mi ?
Gelirse eğer japonların yaptığı bir makina koskoca peygamberi bana mı getirmiş oluyor ?
Gelmezse rüya görmeyi sağlayan makina hatalı.....
alsana paradoks gibi bişey :D:D:D
(tövbe tövbe )
-
oha a.k daha neler ama japon bunlar cokda sasırmamak lazım bence türkiyeye gelmesin herseyde olduğu gibi bu isinde bokunu cıkartırız::D