Japonların Denge Sanatı
-
adamlar hiç bi kolon veya benzeri bişey kullanmamış sadece dengeleme yoluna gidilmiş ve gerçektende orta nokta muazzam bir biçimde tutulmuş.
buyrun bakınbenim NOTUM: Japon belediye Başkanı istiyoruz....

-
Pontifex II oyununa benzıyor :)
-
eee yuhh artık bu japonlara kesin mimarlıgı bizim mimar sinandan ögrenmişlerdir :) senide bi daha takdir ettim abi ya helal olsun :C
-
Kanaatimce Dengeleme ile alakalı değilki, Baksana Ortada Blunan Kare Şeklinde yapı Muhtemelen Tüm Yükü Kaldırabilecek kadar Sağlam Yapılmış Diğer 3 Yol ona tutturulmuş Gergi ile Sağlanmış bir Köprü biçimidir.
-
sırf hava aq:) hoca nedir bu japon merakı sende ...?
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------
eee yuhh artık bu japonlara kesin mimarlıgı bizim mimar sinandan ögrenmişlerdir :) senide bi daha takdir ettim abi ya helal olsun :C
-----------------------------
bende senin bu avtarınma yanıyom msn de ise titreşim at sana bi kaç resim yoliiym şimdi bi konu daha açrsam kızarlar abeler.. sonra dewamını getiğrecem.. :D -
Bu tasarım yerine Süleymaniye mimarisine baksanız.Çünkü o Caminin okadar büyük kubbeyi yıllardır nasıl taşıdığını hala çözebilmiş değil bilim adamları.
-
Japonlara: A.K. Sizin Demek İstiyorum
-
ne kadar yük taşıyabilir acaba.şimdi yıldız biçiminde bağlanmış o zaman orta noktadaki kuvvet sıfır mı oluyodu...
-
her japon ve çin başlıklı konuyu sen açmasan olmaz de mi :D
-
KevinS bunu yazdı:
-----------------------------her japon ve çin başlıklı konuyu sen açmasan olmaz de mi :D
-----------------------------hoca adamın profilde bile çinli yazıyor :)
Bu japonlar teknikte çok ilerdeler yaw:S Zaten bu heriflerin binaları çok yüqsek $iddeteki depremlere bile dayanabiliormu$ :|
Toplam Hit: 3811 Toplam Mesaj: 24