Japonya Deterjansız Yıkayan Makine Yaptı
-
trt de dinledim çekik gözlü elemanlar yine bir buluş yaptılar. ve çamaşır makinesi vs. deterjansız çalışan makine üretmişler.
deterjan şirketleri isyan ediyormuş. deterjan ilk 1890 yılında doğadaki maddelerle bulup yapılmış. 1. dünya savaşında ve 2. dünya savaşında kullanılmış.
fransadan türeme bi kelime. hayırlısı olsun kimisi görülmeyen tank yapar kimiside deterjansız makine.
-
deterjansız çalışması mühim değil lekeyi çıkarıyo mu bari?
-
PlatypuS bunu yazdı:
-----------------------------
deterjansız çalışması mühim değil lekeyi çıkarıyo mu bari?
-----------------------------boşuna yapmadılar ya e heralde yani.
-
yapan yapıyor a.q.
yabancı sitelerdede bizim buluşlarımızla ilgili haberleri düşündümde
Türkiyeden bir ilk daha daha yetkililer tarafından daha dünya piyasasına sürülmeyen 2008 subat ayında dağıtılacağı bildirilen fifa 2008 futbol oyunu Türk girişimciler tarafından korsanı ve türkçe yamalarıyla beraber satışa sunulmuştur..
sony playstation bataryalarını geri çekmesi ve geri gelmesi üzerine 10milyon batarya beklenirken sadece Türkiyeden 5milyon adet batarya iades olmuştur yetkililer durumun şokunu atlatamamısken orjinalinden çok daha kaliteli olan Türk yapımı sahte bataryalar incelemeye alınmıştır -
japonların aq :D
-
iyide bu makinayı samsung üretmişti daha önce
dolayısılıyla buluş korelilerin
-
Bu haberden sonra japonlar sikilmeyen japon yapsa iyi olucak. Yeter amk! Bize yapıcak şey bırakmadınız :D
-
ben de daha önce duymuştum bu makineyi ama çıkaramadım samsung muydu
-
Kreston bunu yazdı:
-----------------------------
Bu haberden sonra japonlar sikilmeyen japon yapsa iyi olucak. Yeter amk! Bize yapıcak şey bırakmadınız :D
-----------------------------muhahha koptum
-
bu adamları tüm insanlığın canını sıktığının farkında mı acaba
gınağı geldi la bu japonların bişiler bulmasından
-
bizde japonları yaptık ulen warmı ötesi
bir araştırmaya göre japonların ataları türkmüş:)