folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Japonya Hakkinda Hersey

Japonya Hakkinda Hersey

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

Şimdi hocam uçak biletini aldık...

otelide ayarladık...

Gittik birde devletin japonca kursuna yazıldık..bu kursa yazılınca part time çalışma izni alabiliyormuyuz...

Farzedelim izinide aldık..Sadece ingilizce ile iş bulmak ne kadar zor ? Bulduğumuz işten en azından otel ve yiyecek masraflarımızı çıakrtırmıyız..bunları soruyorum çünkü türkiyede zaten bir firma sahibiyim kendi kendine işliyor.Ama feci derecede sıkıldım burdan..Bir çok asya ülkesine gittim kaldım..Çin Tayland v.s ama japonyada yaşamak istiyorum.

yani işin aslı japonyada yaşayıp internet üzerinden türkiyedeki işime devam etmek istiyorum..

Ayrıca japon kızları ciddi anlamda çok seviyorum.Eğer düzgün iyi bir kız bulursam evlenirim bile :)

Nasıl mantıklımdır..

Booking.com dan baktım aylık 1000 tl gibi rakamlara güzel oteller var.. mesela

http://www.booking.com/hotel/jp/guest-house-la-mer.tr.html?aid=319929;label=bookings-name-DOi0lHn0J9_0xjguCpG1QAS15107115496%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2230.000%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=5cd808797fe10cda8dc24ff721957bbb;dcid=1;checkin=2013-04-01;checkout=2013-05-01;srfid=563f70b8a5ea2f064b279297dfae1bc8469d7c33X6

Iste hocam o oyle islemiyor, Buraya 90 gunu gecmeyecek sekilde kalacaksan vize istenmiyor, bu 90 gun icinde Japonca kursuna gidebilirsin ucretsiz olarak ama bu sana calisma vizesi saglamaz.

Calisma vizesi icin ucretli kurslara gitmen gerekiyor onlarda sana ogrenci vizesi aliyor. Ancak o sekilde calisabilirsin.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    UzatmaNaciye bunu yazdı

cevap basit geliri cok yüksek insanlar ve hayat gayesi yok gel gelelim burda öyle bir olay olsa tabiki kasaları calarlar cünkü halk fakir bugun ne yiyecegini bile bilmiyor adam parası yok issiz aile olarak fakir kafa olarak fakir tabi otomatikmen millet zengin ben fakirim s.kerle böyle işi bende onlardan alırım diyor ve böylede yapıyor napolyon ne demiş para para para.

sn orda bi ayda bmw 320d alırsın ama gel burda al 80 bin euro ver bakalım kim verebilcek cevap basit türkiye bir 3.dünya ülkesi zaten kimsede aksini iddaa edemez edeninde aklından şüphe ederim.

Zenginlikle alakasi yok sanirim, egitim ile ilgili bir konu.

BMW dedinde aklima geldi. Asagidaki bmw 1200tl falan

http://www.carsensor.net/usedcar/detail/CU1656932533/index.html?TRCD=200002

yen in tl karşılığı ne kadar tam olarak bilmiyorum ama bu araç tr en fazla 21 bin tl eder vegisi de 150 tl yi geçmez benim 96 model reno 19 m vardı 40 tl vergi veriyordum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

şimdi hocam yani ücretsiz verilen dil kursları çalışma ve otrma izni vermiyor..

özel kurslarda ortalama 1.5 yıllığı 25 bin tl filan daha ucuzu filan yok mu bunun

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam japonyada kayak merkezi olduğunu neden yazmadın :) nat goe da izledim az önce kayak yapıyorsun hemen orada kaplıcaa var ama kaplıcaya giriceğin zaman çırıl çıplak giriyorsun :) acayip güzelt mükemmel sırtaki diye bişey hazırlıyorlar oradaki yemeklek müthiş görünüyordu

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı

Hocam japonyada kayak merkezi olduğunu neden yazmadın :) nat goe da izledim az önce kayak yapıyorsun hemen orada kaplıcaa var ama kaplıcaya giriceğin zaman çırıl çıplak giriyorsun :) acayip güzelt mükemmel sırtaki diye bişey hazırlıyorlar oradaki yemeklek müthiş görünüyordu

Abi adam AB'yi yemiş istesede bu saatten sonra yazamaz zaten :)

Onları da sen ekleyiver artık :)

Eskisi gibi değildir belki!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Palerider bunu yazdı
    Mycity bunu yazdı

Abi adam AB'yi yemiş istesede bu saatten sonra yazamaz zaten :)

Onları da sen ekleyiver artık :)

Valla gördüm ekledim biliyorsunuz kayak sevdiğim ilgi duyduğum bi spor :)

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

ben seviyodum lan bu adamı keşke ban yemeseydi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Jilet_Boris bunu yazdı

Vallaha sniperscope hocam çok yardım sever biriydi. Keşke banlanmasaydı sitede konuşmak istediğim, kültürlü bilgili insanlardan bir tanesidir kendisi.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Jilet_Boris bunu yazdı

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    5Agustos1921 bunu yazdı
    Jilet_Boris bunu yazdı

Toplam Hit: 51172 Toplam Mesaj: 335