Jason Statham
-
arkadaşlar ben polat alemdardan çok bu adamın hayranıyım ya ... bu adamı seven filimlerini ilgiyle izleyen başka arkadaşlarda varmı...
-
Bana benzeyen kişilik...
-
seffah bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar ben polat alemdardan çok bu adamın hayranıyım ya ... bu adamı seven filimlerini ilgiyle izleyen başka arkadaşlarda varmı...
-----------------------------waow eminmisin polattan iyi olduğuna polat kraldır :| o Türk gençliğine temmuz ayında pardesü giydirir..
-
pekte öle ahım şahım birisi degil jet li rulz (:
edit yardım:jet linin igneyle kastıgı bi film var dı adını bilen?
-
pekte öle ahım şahım birisi degil jet li rulz (:
edit yardım:jet linin igneyle kastıgı bi film var dı adını bilen?
-------------
SUİKASTÇİ olması lazım
-
hocam bende hastasıyım ya bugune kadar hep heyecanlı filmlerini izlemiştim transporter,death race vs. geçen gece tabanca (revolver) diye ağır bi filmini izledim adam dahada bir takdirimi kazandı.
-
bu adamda ilgimi en çok çeçek şey aşırı prensip sahibi hiç bi filminde ceketiyle kavga ettiğini görmedim o ceketini ve kıravatını kesin çıkarıyo....:d
-
bomba adamdır. harika filmleri vardır. tavsiye sonuna kadar edilir.
-
Süper bir oyuncu.
Crank, Transporter 1-2-3, War, Snatch, Chaos, The Bank Job, Cellular ... bunlar izlediğim filmleri
Ha bir de crank filminin 2.si çıktı arkadaşlar. Ölmemiş filmin sonunda :D Buyrun fragmanı;
http://www.youtube.com/watch?v=eOyXKkqvYJA
Death Race filmi de indirilecek filmler listemde :D
-
death race çok saçma geldi bana hacı ya ama genede var bi heyecan genel olarak. bu gecede jason izliycem sizce transporter,death race,revolver,crank dışında hangi filmini izlesem =)
-
alibaba bunu yazdı:
death race çok saçma geldi bana hacı ya ama genede var bi heyecan genel olarak. bu gecede jason izliycem sizce transporter,death race,revolver,crank dışında hangi filmini izlesem =)
War, Snatch, Chaos, The Bank Job, Cellular. Özellikle Chaos...