folder Tahribat.com Forumları
linefolder Java
linefolder Java Da Kod İşleyiş Zamanını Nasıl Gösterebilirim?



Java Da Kod İşleyiş Zamanını Nasıl Gösterebilirim?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gossipgirltr
    gossipgirltr's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2015
    Dişi

    Merhaba Arkadaşlar javada algoritmanın toplam işleyiş zamanını labelda göstermek istiyorum. İlk seferde butona tıkladığımda sonuç gösteriyor tekrar başka değer girdiğimdiğimde hep 0 gösteriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

    List<Integer> asd=sonuc.findAll(textField.getText(),textField_1.getText());
    				int k=0;
    				String text = "";
    				long baslangic = System.currentTimeMillis(); 
    				for(Iterator<Integer> i = asd.iterator(); i.hasNext(); ) {
    				    Integer item = i.next();
    				    text += item.toString() + " ";
    				    k++;
    				}
    				
    				
    				lblKarlatrma.setText(text);
    				lblEleme.setText(String.valueOf(k));
    				long bitis = System.currentTimeMillis(); 
    				long gecenSure = bitis - baslangic; 
    				String sayi8 = Long.toString(gecenSure);
    				lblMs.setText(sayi8);jjjjjjjjjjjjj

     


    Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için , Kaybetmek gerekir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2011
    Erkek

    Event nerde? 


    Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2015
    Erkek

    Eventin içi galiba bu  hocam komple kod yapısını atın.  Değişken local yerel falan mı onlara bakalım muhtemelen o yüzden 


    Fe Eyne Tezhebun?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gossipgirltr
    gossipgirltr's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2015
    Dişi
    MhmdAlmz bunu yazdı

    Eventin içi galiba bu  hocam komple kod yapısını atın.  Değişken local yerel falan mı onlara bakalım muhtemelen o yüzden 

    btnNewButton.addActionListener(new ActionListener() {
    			
    			public void actionPerformed(ActionEvent arg0) {
    				
    				List<Integer> asd=sonuc.findAll(textField.getText(),textField_1.getText());
    				int k=0;
    				String text = "";
    				long baslangic = System.currentTimeMillis(); 
    				for(Iterator<Integer> i = asd.iterator(); i.hasNext(); ) {
    				    Integer item = i.next();
    				    text += item.toString() + " ";
    				    k++;
    				}
    				
    				
    				lblKarlatrma.setText(text);
    				lblEleme.setText(String.valueOf(k));
    				long bitis = System.currentTimeMillis(); 
    				long gecenSure = bitis - baslangic; 
    				String sayi8 = Long.toString(gecenSure);
    				lblMs.setText(sayi8);
    				
    			}
    		});j




    Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için , Kaybetmek gerekir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2011
    Erkek

    Kulağa çılgınca gelebilir biliyorum ama tekrar butona basmayı denedin mi ? 


    Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gossipgirltr
    gossipgirltr's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2015
    Dişi
    ozgunlu bunu yazdı

    Kulağa çılgınca gelebilir biliyorum ama tekrar butona basmayı denedin mi ? 

    zaten butona tekrar basınca 0  oluyor ilk defada doğru sonucu veriyor. 


    Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için , Kaybetmek gerekir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    iterator leri silip tekrar oluşturabilirmisin kod içinde


    İlk Oyunum : https://play.google.com/store/apps/details?id=biz.bitirimiz.gerzekkus&hl=tr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Şubat/2015
    Erkek
    gossipgirltr bunu yazdı

    Merhaba Arkadaşlar javada algoritmanın toplam işleyiş zamanını labelda göstermek istiyorum. İlk seferde butona tıkladığımda sonuç gösteriyor tekrar başka değer girdiğimdiğimde hep 0 gösteriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

     

    Belki ikinci defa işlem yapmıyordur. İlk işlemi yaptıktan sonra saklıyordur bir yerde.


    “I’ve used EMACS for many years now, but have never reached its maximum potential.”
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2011
    Erkek

    Debug eder misin ? Bilmiyorsan, şunu deneyip çıktıları söyleyebilir misin ?

    long baslangic = System.currentTimeMillis();

    System.out.println("Başlangıç : " + Long.toString(baslangic));

     

    ve 

     

    long bitis = System.currentTimeMillis();

    System.out.println("Bitiş : " + Long.toString(bitis));


    Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gossipgirltr
    gossipgirltr's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2015
    Dişi
    ozgunlu bunu yazdı

    Debug eder misin ? Bilmiyorsan, şunu deneyip çıktıları söyleyebilir misin ?

    long baslangic = System.currentTimeMillis();

    System.out.println("Başlangıç : " + Long.toString(baslangic));

     

    ve 

     

    long bitis = System.currentTimeMillis();

    System.out.println("Bitiş : " + Long.toString(bitis));

    Başlangıç : 1462957396812

    Bitiş : 1462957396815

    ikinci değerler

    Başlangıç : 1462957405951

    Bitiş : 1462957405951


    Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için , Kaybetmek gerekir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2015
    Erkek
    gossipgirltr bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı

    Debug eder misin ? Bilmiyorsan, şunu deneyip çıktıları söyleyebilir misin ?

    long baslangic = System.currentTimeMillis();

    System.out.println("Başlangıç : " + Long.toString(baslangic));

     

    ve 

     

    long bitis = System.currentTimeMillis();

    System.out.println("Bitiş : " + Long.toString(bitis));

    Başlangıç : 1462957396812

    Bitiş : 1462957396815

    ikinci değerler

    Başlangıç : 1462957405951

    Bitiş : 1462957405951

    Başlangıç bitiş değerlerini local yap her tıklandığında içini sıfırla tekrar System süresini al bakalım ne çıkacak 

    Gözümden kaçmış da alttaki j nedir?  Program hata falan vermiyor mu?  

    MhmdAlmz tarafından 11/May/16 12:07 tarihinde düzenlenmiştir

    Fe Eyne Tezhebun?
Toplam Hit: 590 Toplam Mesaj: 13
java