folder Tahribat.com Forumları
linefolder Java
linefolder Java Da Kod İşleyiş Zamanını Nasıl Gösterebilirim?



Java Da Kod İşleyiş Zamanını Nasıl Gösterebilirim?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gossipgirltr
    gossipgirltr's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2015
    Dişi

    Merhaba Arkadaşlar javada algoritmanın toplam işleyiş zamanını labelda göstermek istiyorum. İlk seferde butona tıkladığımda sonuç gösteriyor tekrar başka değer girdiğimdiğimde hep 0 gösteriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

    List<Integer> asd=sonuc.findAll(textField.getText(),textField_1.getText());
    				int k=0;
    				String text = "";
    				long baslangic = System.currentTimeMillis(); 
    				for(Iterator<Integer> i = asd.iterator(); i.hasNext(); ) {
    				    Integer item = i.next();
    				    text += item.toString() + " ";
    				    k++;
    				}
    				
    				
    				lblKarlatrma.setText(text);
    				lblEleme.setText(String.valueOf(k));
    				long bitis = System.currentTimeMillis(); 
    				long gecenSure = bitis - baslangic; 
    				String sayi8 = Long.toString(gecenSure);
    				lblMs.setText(sayi8);jjjjjjjjjjjjj

     


    Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için , Kaybetmek gerekir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2011
    Erkek

    Event nerde? 


    Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Berceste.
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2015
    Erkek

    Eventin içi galiba bu  hocam komple kod yapısını atın.  Değişken local yerel falan mı onlara bakalım muhtemelen o yüzden 


    Fe Eyne Tezhebun?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gossipgirltr
    gossipgirltr's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2015
    Dişi
    MhmdAlmz bunu yazdı

    Eventin içi galiba bu  hocam komple kod yapısını atın.  Değişken local yerel falan mı onlara bakalım muhtemelen o yüzden 

    btnNewButton.addActionListener(new ActionListener() {
    			
    			public void actionPerformed(ActionEvent arg0) {
    				
    				List<Integer> asd=sonuc.findAll(textField.getText(),textField_1.getText());
    				int k=0;
    				String text = "";
    				long baslangic = System.currentTimeMillis(); 
    				for(Iterator<Integer> i = asd.iterator(); i.hasNext(); ) {
    				    Integer item = i.next();
    				    text += item.toString() + " ";
    				    k++;
    				}
    				
    				
    				lblKarlatrma.setText(text);
    				lblEleme.setText(String.valueOf(k));
    				long bitis = System.currentTimeMillis(); 
    				long gecenSure = bitis - baslangic; 
    				String sayi8 = Long.toString(gecenSure);
    				lblMs.setText(sayi8);
    				
    			}
    		});j




    Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için , Kaybetmek gerekir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2011
    Erkek

    Kulağa çılgınca gelebilir biliyorum ama tekrar butona basmayı denedin mi ? 


    Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gossipgirltr
    gossipgirltr's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2015
    Dişi
    ozgunlu bunu yazdı

    Kulağa çılgınca gelebilir biliyorum ama tekrar butona basmayı denedin mi ? 

    zaten butona tekrar basınca 0  oluyor ilk defada doğru sonucu veriyor. 


    Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için , Kaybetmek gerekir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    iterator leri silip tekrar oluşturabilirmisin kod içinde


    Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Şubat/2015
    Erkek
    gossipgirltr bunu yazdı

    Merhaba Arkadaşlar javada algoritmanın toplam işleyiş zamanını labelda göstermek istiyorum. İlk seferde butona tıkladığımda sonuç gösteriyor tekrar başka değer girdiğimdiğimde hep 0 gösteriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

     

    Belki ikinci defa işlem yapmıyordur. İlk işlemi yaptıktan sonra saklıyordur bir yerde.

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2011
    Erkek

    Debug eder misin ? Bilmiyorsan, şunu deneyip çıktıları söyleyebilir misin ?

    long baslangic = System.currentTimeMillis();

    System.out.println("Başlangıç : " + Long.toString(baslangic));

     

    ve 

     

    long bitis = System.currentTimeMillis();

    System.out.println("Bitiş : " + Long.toString(bitis));


    Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gossipgirltr
    gossipgirltr's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2015
    Dişi
    ozgunlu bunu yazdı

    Debug eder misin ? Bilmiyorsan, şunu deneyip çıktıları söyleyebilir misin ?

    long baslangic = System.currentTimeMillis();

    System.out.println("Başlangıç : " + Long.toString(baslangic));

     

    ve 

     

    long bitis = System.currentTimeMillis();

    System.out.println("Bitiş : " + Long.toString(bitis));

    Başlangıç : 1462957396812

    Bitiş : 1462957396815

    ikinci değerler

    Başlangıç : 1462957405951

    Bitiş : 1462957405951


    Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için , Kaybetmek gerekir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Berceste.
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2015
    Erkek
    gossipgirltr bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı

    Debug eder misin ? Bilmiyorsan, şunu deneyip çıktıları söyleyebilir misin ?

    long baslangic = System.currentTimeMillis();

    System.out.println("Başlangıç : " + Long.toString(baslangic));

     

    ve 

     

    long bitis = System.currentTimeMillis();

    System.out.println("Bitiş : " + Long.toString(bitis));

    Başlangıç : 1462957396812

    Bitiş : 1462957396815

    ikinci değerler

    Başlangıç : 1462957405951

    Bitiş : 1462957405951

    Başlangıç bitiş değerlerini local yap her tıklandığında içini sıfırla tekrar System süresini al bakalım ne çıkacak 

    Gözümden kaçmış da alttaki j nedir?  Program hata falan vermiyor mu?  

    MhmdAlmz tarafından 11/May/16 12:07 tarihinde düzenlenmiştir

    Fe Eyne Tezhebun?
Toplam Hit: 655 Toplam Mesaj: 13
java