Java İle Basit Keylogger Kodları?
-
Arkadaşlar,
bilgisayarımı kullananların klavye girişlerini gözlemleyebileceğim bir kaynak koda ihtiyacım var.
javadan pek anlamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim. öyle mail felan göndermesine gerek yok. sadece benim belirttiğim dosyaya user kullanıcısından giriş yapan kişilerin faaliyetlerini gözlemlemek amacım.
çoluk çocuk nerelere giriyor öğrenmek için.
lütfen yardım; acil...
-
O zaman basit bir keylogger indirebilirsin abi. :)
-
Salim bunu yazdı:
-----------------------------
O zaman basit bir keylogger indirebilirsin abi. :)
-----------------------------o zaman bizi de gözetlerler :) malum mail ve şifreler de girebilir sonuçta kişiler. öyle herkese beyan edilir diye tırsıyorum basit bir keylogger yüklemekten. ;)
-
Java ile hiç uraşmadım fakat visual basicte kodlayabilirim. basit bit keylogger.
-
Salim bunu yazdı:
Java ile hiç uraşmadım fakat visual basicte kodlayabilirim. basit bit keylogger.
-----------------------------kodları vb'den java kodlarına dönüştüren siteler yok mudur?
-
Neden illa ki Java istiyorsun?
-
şey yapılabilir mi girilen her karakteri bir text dosyasına kaydedecek bir program..
fakat arka planda calısma olayını nasıl yaparız bilmiyorum (:
-
JPriest bunu yazdı:
Neden illa ki Java istiyorsun?
-----------------------------Sistemim düşük, şu an NetBeans yüklü sistemimde. VB, C++ v.s. yok. Sadece Java ile derleme yapabilirim. Kişisel verilerin başkalarının eline geçmemesi için kaynak kodları görmek istiyorum. O yüzden illa java diyorum. Çünkü derlemeyi kendim yapacağım. Kodları okuyabilirim ama malum yazamıyoruz :)
-
sLeymN bunu yazdı:
şey yapılabilir mi girilen her karakteri bir text dosyasına kaydedecek bir program..
fakat arka planda calısma olayını nasıl yaparız bilmiyorum (:
-----------------------------pencerenin görünürlük ayarı gizleniyor, sistem tray ikonu da gizleniyor. bu durumda ancak CTRL + ENTER + DEL tuşlarına basarak çalışan programcıklar arasından görebilirsin. ama orada da ismini bilmediğin ve ne işe yaradığını bilmediğin programlar yüzünden kapatmak ya da teşhis etmek zor(bilmeyen için). ;)
-
http://www.sourcecodeonline.com/list?q=java_keylogger
-
SharpShooter bunu yazdı:
http://www.sourcecodeonline.com/list?q=java_keylogger
-----------------------------Çok teşekkür ettim Sharp, eksik olma. Hemen bakıyorum
Düzenleme: Bulamadım ya :(