Javascript Replace
-
slm. js ile anlık inputa giren değeri textbox a yazıyorıyorum. ama içinde replace etmem gereken karakterler var. replace i bi türlü yapmıyor.
<script language="javascript">
function veriler(){
var newtext = document.myform.inputtext.value;
document.myform.outputtext.value= newtext;
var str1=(newtext.replace(/|/,","));
$.get(str1,function(data){ jQuery('#veri')(data); });
}
window.setInterval("veriler()",1000);
</script>replace bi türlü çalışmıyor.
netteki örneklerin bulduklarımın hepsi tek kelimeyi replace etmişler benim birden çok karakteri replace etmem gerekiyor.
nedir bu js replace olayı ?
-
var str1=(newtext.replace(/|/gi,",")); olarak dener misin hacı
-
yok hocam olmadı
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
yok hocam olmadı
-----------------------------replace kodun doğru ama belki regex komutlarıyla çakıştığı için sorun çıkartıyor olabilir
-
var str1=(newtext.replace(/|/i,","));
bunu dene hocam bi de
-
jquery ile güncellediğinden olmuyo sanırım.
-
ExcellencE bunu yazdı:
var str1=(newtext.replace(/|/i,","));
bunu dene hocam bi de
-----------------------------yok hoam buda olmadı
-
FOXXLY bunu yazdı:
ExcellencE bunu yazdı:
var str1=(newtext.replace('/|/i',","));
bunu dene hocam bi de
-----------------------------yok hoam buda olmadı
-----------------------------var str1=(newtext.replace('/|/i',","));
olması gerekmez mi ? phpde , python'da düzenli ifadede kullansan '' tırnaklarına atman laızm
-
Replace ile silmek istedigin karakterlerin neler oldugunu soylermisin dostum ? ben tam anlamadim o kismi
-
rakkoc bunu yazdı:
Replace ile silmek istedigin karakterlerin neler oldugunu soylermisin dostum ? ben tam anlamadim o kismi
-----------------------------dostum benim yapmak istediğim başlığı yazdığımda otomatik olarak başlığı " | " ile bölüp etikete eklemek.
başlığa yazdığımı aynı anda textbox a kopyalayabiliyorum. ama replacei yapamıyorum. bi türlü çalışmıyor replace
-
<script language="javascript"> function veriler(){ var newtext = document.myform.inputtext.value; document.myform.outputtext.value= newtext; newtext=newtext.replace(/\|/gi, " - "); document.myform.outputtext2.value = newtext; } </script> <form name="myform" id="myform"> <input type="text" id="inputtext" name="inputtext" onKeyUp="veriler()"> <input type="text" id="outputtext" name="outputtext"> <input type="text" id="outputtext2" name="outputtext2"> </form>gibi bir bak ama anladigim kadari ile bolmekten karstin split olmasin ? Arraylemek yani ?