Javascriptle İlgili Sorular

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    hemen konuya gireyim javascript ile bir table i yeniden boyutlandırmak istiyorum. yani table in köşesinden tutup istediğim gibi boyutlandırmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    neyse ilk soruyu geçtim bari buna cevap verin.
    sayfada bir div var ve id'si text. sonra bir resim var onun onmouseover ına yaz() i ekliyorum fakat please wait yazısı benim text isimli div de gözükmüyor onun yerine sayfa sıfırlanıp bir tek please wait yazıyor. aramadığım yer kalmadı kodlar normal gözüküyo. acaba buna ek bişeyler mi eklemem gerekiyo anlamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

function yaz(){
    document.write('
    Please wait...
    ');
    }

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    11 bin üyesi olan ve binlerce kişinin dışardan izlediği tahribat.com da java bilen maalesef yok :))

www.ceturk.com bu siteye üye ol,programcılıkda adamlar aşmış.Yardım ederler,burdaki adamlar ancak hack işlerine eblehçe cevap verirler,başka bir boqa yaramazlar. (Tüm üyeleri kast etmiyorum tabii,onlar kendini daha iyi bilir)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    java ile javascript farklı şeylerdir.
    http://developer.yahoo.com/yui/ buraya bak burda her turlu hazır js kutuphanesi var çok işe yarıyorlar üstelik tüm browserlarda çalışıyorlar

ftw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    neyse o zaman ertan dediğin gibi ceturk te takılayım. ayrıca tagext yahoo nun sayfasında baya iyi şeyler var. ama ben kendim yapmak istiyorum hiç olmazsa işin mantığı kapayım ;)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    ertan dedi ki
    ------------------------------------------
    11 bin üyesi olan ve binlerce kişinin dışardan izlediği tahribat.com da java bilen maalesef yok :))

www.ceturk.com bu siteye üye ol,programcılıkda adamlar aşmış.Yardım ederler,burdaki adamlar ancak hack işlerine eblehçe cevap verirler,başka bir boqa yaramazlar. (Tüm üyeleri kast etmiyorum tabii,onlar kendini daha iyi bilir)
    -------------------------------------------

en azından bir konuda yardımcı olmaya çalışıyor.senin programlama bilgin onlar da yok ama senden hackte daha iyiler. ...
    belki java bimiolar vbasic zart zurt bilkiyorlar....
    ceturke takılacam diosun da ceturk burası gibi olabilir mi ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    neyse ben baika bişey isteyeyim. ceviz.net üyesi var mı aramızda. referansına ihtiyacım var.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    HAjılar durun ya ben konuyu görmedim diye hemn jscript bilen yok demeyin geldim yettim :D

Pencere boyutu için şöle bişe örenk bi pencere verelim
    width=620, height=425 olsun ve resizable=yes olsun. işte o zaman pencereyi büyütür küçültürsün. Table'da da aynısını dene ben denemedim ama öledir herhalde :D

2. soru için sen şey mi yapmaya çalışıosun: böle resmin üzerine gelince istediğin yazı gözükecek. onu mu diosun?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    ntxsoft sen oraya üye ol , vede nedenini iyi açıkla referansa gerek yok hesabını aktif ediyorlar.Aynı şey.

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    kozanaybar pencere demişsinde ben onu div için istiyorum. 2. soruyu da anlamışsın zaten. aynen dediğini yapmaya çalışıyorum.

error senin dediğini daha önceden yapmıştım baya bi açıklama yazdım ama kabul edilmedi herhalde. neyse ben bi daha başvuru yapayım belki bu sefer olur.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    var divtext;
    divtext=document.getElementById("text");
    //bu senin text dediğin divi bulur
    divtext.innerHTML=" yükleniyor...";
    //buda senin div kısmına html yazar.
    holu html zımbırtılarını kapamıs kod çıkmıyor.
    document.write dersen tum sayfaya yazar. o yuzden bişey goremezsin

ftw
Toplam Hit: 3897 Toplam Mesaj: 15