Jeffree Star Diye Bir Adam
-
Jeffrey Lynn Steininger, bilinen adıyla Jeffree Star, 15 Kasım 1985 yılında doğmuştur. KendisiŞarkıcı, Söz Yazarı, Makyöz, Moda Tasarımcısı ve Model'dir. Son zamanların en popüler sitelerinden biri olan MySpace'de ün kazanmıştır. Cinsel seçiminden dolayı kendini "Queen Of The İnternet" ya da "Queen Of The Beautifuls" olarak adlandırmıştır.

HER ÖNÜNÜZE GELEN KONUYU GENELE AÇMAYIN
-
Burası bana kalsın :D
-
bu tarz konuların amacı nedir ki?
-
bu ne olum:) midem kalkti :)
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------tanıtım hocam, tarz olarak ne kadar farklı insanlar olduğunu görürsek kendimizi geliştirip, vizyonumuzu büyütebiliriz :)
-
anubisx bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------tanıtım hocam, tarz olarak ne kadar farklı insanlar olduğunu görürsek kendimizi geliştirip, vizyonumuzu büyütebiliriz :)
yok kalsın sen geliştir kendini biz almıyalım -
cosmic bunu yazdı:
anubisx bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
yok kalsın sen geliştir kendini biz almıyalım
----------------------------- -
cosmic bunu yazdı:
anubisx bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
yok kalsın sen geliştir kendini biz almıyalım
-----------------------------hocam böyle gereksiz bir insanı bu forumda kaç kişi görmüştür düşünebiliyor musun? Dünyanın en ünlü makyözlerinden bu herif ve gerçekten çok ilginç bir tarzı olduğu açık.En azından böyle birinin varlığını bilmek bile ilginç bir duygudur diye düşündüm.
-
bak kendinde söylüyosun gereksiz.
-
Cinsel secimi neymis bu eleman kizmi erkekmi :D
-
haci tercihlerini filan mi degistiriceksin hayirdir nereden buldun cikardin bu palyaçoyu:::)