folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Jeoloji Muhendisligi ...!

Jeoloji Muhendisligi ...!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek
    hocam bu jeoloji muhendıslıgı mugla uni de ıngılızce . onun bı faydası ekstrası fazla olur mu

Hayat Bizi 61 kenara...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    argent
    argent's avatar
    Erkek
    hocam puanin iyiyse ve okumak istiyosan bu bolumu ist unisini yaz derim en iyi jeo egitimi ve ilk bu bolumun acilmasi bizim unv de hocalar saglamdir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

karahanx bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam bu jeoloji muhendıslıgı mugla uni de ıngılızce . onun bı faydası ekstrası fazla olur mu

Dili ingilizce olan her bölüm mutlaka avantajlıdır =)

Bu konuda, Jeoloji bölümü mezunu olupta Viyana'da araştırmalara giden Candan Erçetin'i örnek verebilirim =)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek
    hocam dogru ddıklerınz .aslında dısarıdan bakınca NE  ıs yaparsın sorusuna . Jeoloji muhendısıyım dıye cevap vermek pk alısıldık bırsey deıldır :D. bolumu bıtırınce ne yapabılırız tahmınen . orta hallı bı ogrencı olsak . staj ıcın teklıfler vs calısılcak yerler nelerdır ?

Hayat Bizi 61 kenara...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    Jeoloji mühendisi olursan hemen kaparlar çünkü sektörde jeoloji mühendisi açığı fazla. Ortalama bir gayretle her türlü çok iyi para kazanırsın. Yok bende gayret 0 diyorsan gir belediyeye en az 1000-1500 alırsın(Sırf imza atman bile yeter).
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:
    Jeoloji mühendisi olursan hemen kaparlar çünkü sektörde jeoloji mühendisi açığı fazla. Ortalama bir gayretle her türlü çok iyi para kazanırsın. Yok bende gayret 0 diyorsan gir belediyeye en az 1000-1500 alırsın(Sırf imza atman bile yeter).

hoca harbımı dıon.. yok la 0 deılız. ama her unı nın her bolumu en az 60 kontenjana sahıp.... hyrlısı bkalım 

Hayat Bizi 61 kenara...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    bende jeoloji düşünoyurum.Benim aklımada yurt dışında çalışan kuzenim getirdi mesleği.En-ka mıdır nedir adı o şirkette çalışıyo bitirip gel aldırırım seni dedi.Hem jeoloji okuyup köylere gidip su kuyusu açıp çok para kazanan insanlar var artı belediyelerde jeoloji mühendisi zorunluluğu varmış mühendis kağıtları imzalamadan inşaat başlamıyomuş felan duydum (:

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

DaSpOnGe bunu yazdı:
    bende jeoloji düşünoyurum.Benim aklımada yurt dışında çalışan kuzenim getirdi mesleği.En-ka mıdır nedir adı o şirkette çalışıyo bitirip gel aldırırım seni dedi.Hem jeoloji okuyup köylere gidip su kuyusu açıp çok para kazanan insanlar var artı belediyelerde jeoloji mühendisi zorunluluğu varmış mühendis kağıtları imzalamadan inşaat başlamıyomuş felan duydum (:

oyleyse ıyıdır hacı o zaman yaa. bende suandan ıtıbaren dusunmeye basladuım. bu konuyu bı arkadasım ıcın acmıstım ama kendım ıcın oluverdı )= . galba okuyycam ınsallah. ısparta yazabılrm yada akdenız . pekı bu bolumde okudugun unıversıtenn cok onemı war mı . itu ıle mugla mesela 

Hayat Bizi 61 kenara...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Hemen kapma olayı yalan biraz.

Devletin 5 senelik arz - talep dağılımında arzı talepten yüksek olan bölümlerden biri jeoloji.

Kendini iyi geliştirip öne çıkman gerek ki rahat iş bulasın.

Şuan arz - talep konusunda avantajlı olan meslekler,

Makina - Bilgisayar - Elektrik ve Elektronik Mühendisliği - Tıp - İlköğretim Matematik Öğretmenliği - Diş Hekimliği  falandı hatırladığım kadarıyla.

He is finding himself.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek
    illa devlettte olamasa da olur hacı. ozel sektorde nasıl olanaklar beklıyo bızı ?

Hayat Bizi 61 kenara...
Toplam Hit: 2815 Toplam Mesaj: 27