JETIX Kablolu Tv De Durduruldu :/ Hadi Ayaklanalım :/
-
bkz. jetix.com.tr
Üzülerek bildiriyoruz ki, Türksat Jetix televizyon kanalını daha fazla yayınlamama kararı aldı. İzleyicilerimizi temin ederiz ki onların fikirlerini değiştirebilmek, favori dizilerinizin devamını sizlere sunabilmek için elimizden gelen herşeyi yaptık.
Şu anda Digitürk'teki televizyon yayınımız ve Jetix websitemiz devam etmektedir. Türksat'ın kararındaki hayal kırıklığınızı belirtmek ve bu konuda bize destek olmak isterseniz, Türksat 444 0 126 nolu telefon ile onlarla iletişime geçebilirsiniz.
TÜRKSAT (Kablo TV) yayını için 444 0 126
Şu doğan kuruluşu yalan haberlerin katliamların gösterildiği salak salak programalrın olduğu TV leri izlememek için günün stresi ve yorgunlşuğunu atmak için izlediğim 2 kanaldan biri olan JETIX yitik Türksat tarafından Durdurulmuş :/
benim gibi üzülen kaç kişi var aranızda bilmiyorm :)
-
:-/ kaynım kaydı gibi şeyler olmayınca Türkiye de bir kanalın tutmasası zor.
Ondan sonra kaç bin dolar versem kayabilirim ? gibi sorularla milleti aydınlatmak lazım vs.. vs..
-
A.T.O.M u izliyordum harbi harbi :/
-
ATOM , puka , YİNG YANG YOO hArikaydı :):)
-
Cine5 Rulez!Long Live Casper,Cedric,Louie
-
hı ayaklan sen sanki çok mantıklı sebeplerin warda...
Benim 6 yaşında kardeşim var ve jetix in kapanmasına çok mutluyum o irenç mutant çizgi filmleri sürekli olarak dövüşen adamlar bunlar hoş şeyler değil atom muş zart zmış zurtmuş bissürü sikindirik şiddet ilginç ilgin. tipler siktir boktan karakterler irenç sesler
Çocukluğumda ben nickelodeon izlerim ve rugratsın o huzur verici başlangıç müziği halen aklımda çalar jetix in o sikindirik çizgi film başlangıç müziklerine ben dayanamıyorum...Çok mu zor barışcıl bi çizgi film seçmek varmı jetix in bi tane adam gibi çizgi filmi kavgasız dövüşsüz???
En sevgi dolu filmi pucka da bile ninjalar kız zorla öpüyo zart zurt! nickelodeon çizgi filmleriyle karşılaştırın bakalım en kötüsü the real mostersdı nickelodeon onda bile şirin karakterler wardı ifkis koltuk altı kıllı elleri gözünde olan şey
-
en son şey cıktı, cartoon network
edit: bu arada nickelodeon forever :)
avatar, sünger bob, rugrats, power puff girls, filan
-
yumurcak tv var :D nurcuların ama güzel çizgi filmler var kardeşim hepsinin hayranı kayuuu,luiiii, cart curt.
-
Jetix kalktı, nickelodeon belli saatlerde yayın yapıyodu şimdi o da jetixin yerine geçti. akşam 8e kadar yayın yapıyo 8de de kanal tnt oluyo :| hepsini farklı bi kanal yapsalar :F
-
Hocam 23 yaşında jetix izleme artık zaten, bahane olsun işte bırakmana. Yarın öbür gün askere gidicen jetix falan dersen falakaya yatırırlar.
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam 23 yaşında jetix izleme artık zaten, bahane olsun işte bırakmana. Yarın öbür gün askere gidicen jetix falan dersen falakaya yatırırlar.
-----------------------------:) akşamları geldiğim zaman gülüceksin ama rahatlatıyo çizgi film izlemek ossur ossur ipe diz haberleri izlemekten daha iyi