folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder JETIX Kablolu Tv De Durduruldu :/ Hadi Ayaklanalım :/

JETIX Kablolu Tv De Durduruldu :/ Hadi Ayaklanalım :/

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    code_46
    code_46's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bkz. jetix.com.tr

Üzülerek bildiriyoruz ki, Türksat Jetix televizyon kanalını daha fazla yayınlamama kararı aldı. İzleyicilerimizi temin ederiz ki onların fikirlerini değiştirebilmek, favori dizilerinizin devamını sizlere sunabilmek için elimizden gelen herşeyi yaptık.

Şu anda Digitürk'teki televizyon yayınımız ve Jetix websitemiz devam etmektedir. Türksat'ın kararındaki hayal kırıklığınızı belirtmek ve bu konuda bize destek olmak isterseniz, Türksat 444 0 126 nolu telefon ile onlarla iletişime geçebilirsiniz.

TÜRKSAT (Kablo TV) yayını için 444 0 126

Şu doğan kuruluşu yalan haberlerin katliamların gösterildiği salak salak programalrın olduğu TV leri izlememek için günün stresi ve yorgunlşuğunu atmak için izlediğim 2 kanaldan biri olan JETIX  yitik Türksat tarafından Durdurulmuş :/

benim gibi üzülen kaç kişi var aranızda bilmiyorm :)

En mükemmel insan yaptığı hatayı tekrar yapmayan insandır; hatasızlık Yaratıcıya aittir, insanlar ulaşamaz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

:-/ kaynım kaydı gibi şeyler olmayınca Türkiye de bir kanalın tutmasası zor.

Ondan sonra kaç bin dolar versem kayabilirim ? gibi sorularla milleti aydınlatmak lazım vs.. vs..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcksystem
    Fcksystem's avatar
    Erkek
    A.T.O.M u izliyordum harbi harbi :/

Latte > AMD Readon HD 7990 praying > Intel Core i7-3970X kitty kitty > idiot idiot.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    code_46
    code_46's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ATOM , puka , YİNG YANG YOO hArikaydı :):)

En mükemmel insan yaptığı hatayı tekrar yapmayan insandır; hatasızlık Yaratıcıya aittir, insanlar ulaşamaz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

Cine5 Rulez!Long Live Casper,Cedric,Louie

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

hı ayaklan sen sanki çok mantıklı sebeplerin warda...

Benim 6 yaşında kardeşim var ve jetix in kapanmasına çok mutluyum o irenç mutant çizgi filmleri sürekli olarak dövüşen adamlar bunlar hoş şeyler değil atom muş zart zmış zurtmuş bissürü sikindirik şiddet ilginç ilgin. tipler siktir boktan karakterler irenç sesler

Çocukluğumda ben nickelodeon izlerim ve rugratsın o huzur verici başlangıç müziği halen aklımda çalar jetix in o sikindirik çizgi film başlangıç müziklerine ben dayanamıyorum...Çok mu zor barışcıl bi çizgi film seçmek varmı jetix in bi tane adam gibi çizgi filmi kavgasız dövüşsüz??? 

En sevgi dolu filmi pucka da bile ninjalar kız zorla öpüyo zart zurt! nickelodeon çizgi filmleriyle karşılaştırın bakalım en kötüsü the real mostersdı nickelodeon onda bile şirin karakterler wardı ifkis koltuk altı kıllı elleri gözünde olan şey 

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

en son şey cıktı, cartoon network

edit: bu arada nickelodeon  forever :)

avatar, sünger bob, rugrats, power puff girls, filan  

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    yumurcak tv var :D nurcuların ama güzel çizgi filmler var kardeşim hepsinin hayranı kayuuu,luiiii, cart curt.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi

Jetix kalktı, nickelodeon belli saatlerde yayın yapıyodu şimdi o da jetixin yerine geçti. akşam 8e kadar yayın yapıyo 8de de kanal tnt oluyo :| hepsini farklı bi kanal yapsalar :F

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    Hocam 23 yaşında jetix izleme artık zaten, bahane olsun işte bırakmana. Yarın öbür gün askere gidicen jetix falan dersen falakaya yatırırlar.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    code_46
    code_46's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DkN bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam 23 yaşında jetix izleme artık zaten, bahane olsun işte bırakmana. Yarın öbür gün askere gidicen jetix falan dersen falakaya yatırırlar.
    -----------------------------

:) akşamları geldiğim zaman gülüceksin ama rahatlatıyo çizgi film izlemek ossur ossur ipe diz haberleri izlemekten daha iyi

Toplam Hit: 4804 Toplam Mesaj: 18