Joomla Tema Sorunu
-
yaklasık 3 saattir bi sktgimin temasına gitti tüm vaktim vallahi sinirden laptopu kırıp atıcam.
http://www.bestofjoomla.com/component/option,com_bestoftemplate/task,detail/Itemid,46/id,2992/
su temayı bi türlü yükleyemedim arkadas.
4 tane zip vardı icinde, templates yazanı filezillayla templates klasörüne attım önce sonra panelden sectim ama olmadı.
diger zipleri de cıkarttım gene olmadı.
sonra biri geldi o öyle olmaz install yapacaksın dedi
iyi dedik öyle deneyelim.
bu sefer de warning dont movie file gibi bi hata verdi.
yazım izinlerine bakıyorum acık.
Allah rızası icin birisi yardım etsin.
simdi yatıyorum harbi sinirlerim gerildi ilac alıp öyle yatıcam.
kalktıgımda bakarım.
tesekkürler.
iyi geceler.
-
hocam templates klasörünün içine gir normal yükleme olmuyorsa ftp bilgilerini joomla arayüzünde girerek dene.
o olmazsa direk klasörden kurulum yap. yani temayı ftp ye atıp daha sonra joomla arayüzüne gel ve ftp klasör yolunu belirt (public_html/temalar/yenitema/ gibi)
bundada hata alıyosan hatayı arastır derim belki uyumluluk hatası vardır.( yani joomla 1.5 x temalarına uyumlu hale getirme ayarı vardı onu hatırlamıyorum nasıl oldugunu ama google yaz cıkar. egerki bunda da basarısız olursan templates içine gir ve xml dosyası olup olmadıgını kontrol et.
he bide templateyi kurdugundan emin ol. cünkü klasör içinde flash modüller ayrı ayrı klasörlendirildiğinden belkide template klasörünü kurmuyor olabilirsin.
-
hocam bi eklesene.
pretty_child@turkstorm.org
-
ekledim yarın bakarız simdi bende yatıorum. takma kafaya :)
-
bi kerelik up. online olan varsa bi bakalım ?
-
sorunu hala cözemedik..
joomla uzmanı arkadaslardan yardım bekliyoruz...
-
neden ftp den atıyorsun ki direkt kur/kaldır ekranından kursana
bu arada joomla uzmanı değilim. 2-3 joomla sitem var amatör
-
hocam tema cok karısık, 25 tane modül var icinde kac kere denedik installden olmadı, simdi baska bi yolla hallettik temayı ama bu sefer de modullerı nasıl kuracagım bilemiyorum :)
-
quickstart yoksa demodakinin aynısını yapman uzun sürer çok.
-
quickstartın icindeki templates klasöründen aldım tema klasörünü ve ftpden attım.
tema calısıyor ama moduller konusunda bir bilgim yok..
-
siteyi yenimi kuruyorsunuz yoksa mevcut sitenin mi temasını değiştiriyorsunuz. eğer site yeniyse full olarak indir kur sonra Türkçe yamasını ekle. sonra kafana göre modül sil ekle düzenle vs. vs.