Jquery+Bootstrap Checkbox Switch Plugin
-
Hocalar cümlecek hayırlı akşamlar. Az önce lazım oldu 1 saattir uğraşıyorum yaptım sonunda.
Piyasadaki en temiz en kısa kodundan yaptım. Gavurların yaptıkları faso fiso çıktı orası arıza çıkartıyor burası arıza çıkartıyor fitil oldum fitil. Yaptım da rahatladım valla
Direk Kaynak kodu ve örnek sayfasını veriyorum. Çok işim var daha :)
<script type="text/javascript"> var ekle = '<div class="btn-group iyibuSwitch-ekle">' +'<button id="acik" type="button" class="btn acik">Açık</button>' +'<button id="kapali" type="button" class="btn kapali">Kapalı</button>' +'</div>'; $("input.iyibuSwitch").after(ekle); $("input.iyibuSwitch").hide(); $("input.iyibuSwitch").change(function() { var acik = $(this).attr('data-acik'); var kapali = $(this).attr('data-kapali'); $(this).next('.iyibuSwitch-ekle:first').children('.acik').text(acik); $(this).next('.iyibuSwitch-ekle:first').children('.kapali').text(kapali); if($(this).is(':checked')==true){ $(this).next('.iyibuSwitch-ekle:first').children('.acik').addClass('btn-primary'); $(this).next('.iyibuSwitch-ekle:first').children('.kapali').removeClass('btn-primary'); }else{ $(this).next('.iyibuSwitch-ekle:first').children('.kapali').addClass('btn-primary'); $(this).next('.iyibuSwitch-ekle:first').children('.acik').removeClass('btn-primary'); } }).change(); $(".iyibuSwitch-ekle .acik").click(function(){ $(this).parent('.iyibuSwitch-ekle').prev().prop('checked', true).change(); }); $(".iyibuSwitch-ekle .kapali").click(function(){ $(this).parent('.iyibuSwitch-ekle').prev().prop('checked', false).change(); }); </script>Önizlemesi: http://www.iyibu.org/iyibuSwitch.html
-
İyi akşamlar. Konuyu baltalamak olmaz umarım da benim de jquery ile ilgili bir sorum vardı araştırma yaparken bootstrap tarzı şeyler gordum belki aynı şeydir diye buraya yazıyım konu kirliligi olmasın dedim.
Ben yerinde düzenleme yani edit in table yapmak istiyorum ama okadar ornek arasından anlatım arasından bulamadım türkce kaynak yok denecek kadar az zaten onuda beceremedim .Ben sadece bir div e veya spana çift tıklanınca o input o donussun inputa girilen degerde ajax ile post edilsin istiyorum .Yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler.
-
trnight bunu yazdı
İyi akşamlar. Konuyu baltalamak olmaz umarım da benim de jquery ile ilgili bir sorum vardı araştırma yaparken bootstrap tarzı şeyler gordum belki aynı şeydir diye buraya yazıyım konu kirliligi olmasın dedim.
Ben yerinde düzenleme yani edit in table yapmak istiyorum ama okadar ornek arasından anlatım arasından bulamadım türkce kaynak yok denecek kadar az zaten onuda beceremedim .Ben sadece bir div e veya spana çift tıklanınca o input o donussun inputa girilen degerde ajax ile post edilsin istiyorum .Yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Edit in table dersen tabi bulamazsın hocam :) bootstrap inline-editing yaz araştır. Zilyon tane plugin filyon tane örnek milyon tane de stackoverflow var
hatta ençok hoşuma giden
demo: http://vitalets.github.io/x-editable/demo.html
kaynak: http://vitalets.github.io/x-editable/
by_Tet tarafından 06/Ağu/13 00:22 tarihinde düzenlenmiştir -
aynen verdiğin örnekler bu arada çok güzelmiş
-
by_Tet bunu yazdıtrnight bunu yazdı
Edit in table dersen tabi bulamazsın hocam :) bootstrap inline-editing yaz araştır. Zilyon tane plugin filyon tane örnek milyon tane de stackoverflow var
hatta ençok hoşuma giden
Bunuda gormustum hocam ama ne yalan soyliyim beceremedim :) Şimdi tekrardan ugrastım ama beceremedim ne yazıkki
-
SnipeTR bunu yazdı
aynen verdiğin örnekler bu arada çok güzelmiş
Hocam dalga geçme :D işte açık-kapalı'nın değişimi checked seçimi felan onları örnekledim orda hızlı olsun diye :) sorusu olana yardım edeyim buarada
-
konu iyi :D
-
trnight bunu yazdıby_Tet bunu yazdıtrnight bunu yazdı
hatta ençok hoşuma giden
Bunuda gormustum hocam ama ne yalan soyliyim beceremedim :) Şimdi tekrardan ugrastım ama beceremedim ne yazıkki
Hocam http://vitalets.github.io/x-editable/docs.html buradaki dökümanları okuyup da beceremediysen şiddetle önerim yeni konu açman. Birileri elbet yardımcı olur ama şu durumda ben pek müsait değil.
Ama olayı özetleyecek olursak konunun basitliğini görmen açısından;
bir div oluşturuyorsun; <div id="turan">Girdi</div>
Bu div içerisindeki girdiyi inline-editing yapabilmek için de şu javascript kodlarını kullanıyorsun
$('#turan').editable({
type = 'text',
url = 'gonderilecek-post.asp';});
Hepsi bukadar basit aşamada. Gönderilen asp veya php dosyasında tekli bir update kullanıyorsun ki kaydı tamamlayabilesin. Olay bu. Dediğim gibi yeni konu daha mantıklı olur şu durumda.
-
güzel paylaşım :)
bu arada hocam iyibu desteğe kullanıcı hesabımla ilgili bir mail attım, bakabilir misin :) -
Peki çok teşekkür ederim biraz daha ugraşırım yine beceremezsem konu acarım .Konunuda mındar ettigim ve seni meşgul ettigim için kusuruma bakma .
-
kod temizliği açısından bi önerim var elementleri self closed olarak elde edersen daha temiz olur
var ekle = $(<div/>,{
class: btn-group,
css : {
width:300,
color : '#ccc'
}
});
gibi ..