folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder Jquery+Bootstrap Checkbox Switch Plugin

Jquery+Bootstrap Checkbox Switch Plugin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Hocalar cümlecek hayırlı akşamlar. Az önce lazım oldu 1 saattir uğraşıyorum yaptım sonunda.

Piyasadaki en temiz en kısa kodundan yaptım. Gavurların yaptıkları faso fiso çıktı orası arıza çıkartıyor burası arıza çıkartıyor fitil oldum fitil. Yaptım da rahatladım valla

Direk Kaynak kodu ve örnek sayfasını veriyorum. Çok işim var daha :)

<script type="text/javascript">
    	var ekle = '<div class="btn-group iyibuSwitch-ekle">'
    				+'<button id="acik" type="button" class="btn acik">Açık</button>'
    				+'<button id="kapali" type="button" class="btn kapali">Kapalı</button>'
    				+'</div>';
    	$("input.iyibuSwitch").after(ekle);
    	$("input.iyibuSwitch").hide();

$("input.iyibuSwitch").change(function() {
    	var acik = $(this).attr('data-acik');
    	var kapali = $(this).attr('data-kapali');
    	$(this).next('.iyibuSwitch-ekle:first').children('.acik').text(acik);
    	$(this).next('.iyibuSwitch-ekle:first').children('.kapali').text(kapali);
    	if($(this).is(':checked')==true){
    	$(this).next('.iyibuSwitch-ekle:first').children('.acik').addClass('btn-primary');
    	$(this).next('.iyibuSwitch-ekle:first').children('.kapali').removeClass('btn-primary');
    	}else{
    	$(this).next('.iyibuSwitch-ekle:first').children('.kapali').addClass('btn-primary');
    	$(this).next('.iyibuSwitch-ekle:first').children('.acik').removeClass('btn-primary');
    	}
    	}).change();

$(".iyibuSwitch-ekle .acik").click(function(){
    	$(this).parent('.iyibuSwitch-ekle').prev().prop('checked', true).change();
    	});

$(".iyibuSwitch-ekle .kapali").click(function(){
    	$(this).parent('.iyibuSwitch-ekle').prev().prop('checked', false).change();
    	});
     </script>

Önizlemesi: http://www.iyibu.org/iyibuSwitch.html

iyibu! yeniden..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trnight
    trnight's avatar
    Erkek

İyi akşamlar. Konuyu baltalamak olmaz umarım da benim de jquery ile ilgili bir sorum vardı araştırma yaparken bootstrap tarzı şeyler gordum belki aynı şeydir diye buraya yazıyım konu kirliligi olmasın dedim.

Ben yerinde düzenleme yani edit in table yapmak istiyorum ama okadar ornek arasından anlatım arasından bulamadım türkce kaynak yok denecek kadar az zaten onuda beceremedim .Ben sadece bir div e veya spana çift tıklanınca o input o donussun inputa girilen degerde ajax ile post edilsin istiyorum .Yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Bilgi güçtür...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    trnight bunu yazdı

İyi akşamlar. Konuyu baltalamak olmaz umarım da benim de jquery ile ilgili bir sorum vardı araştırma yaparken bootstrap tarzı şeyler gordum belki aynı şeydir diye buraya yazıyım konu kirliligi olmasın dedim.

Ben yerinde düzenleme yani edit in table yapmak istiyorum ama okadar ornek arasından anlatım arasından bulamadım türkce kaynak yok denecek kadar az zaten onuda beceremedim .Ben sadece bir div e veya spana çift tıklanınca o input o donussun inputa girilen degerde ajax ile post edilsin istiyorum .Yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Edit in table dersen tabi bulamazsın hocam :) bootstrap inline-editing yaz araştır. Zilyon tane plugin filyon tane örnek milyon tane de stackoverflow var

hatta ençok hoşuma giden

demo: http://vitalets.github.io/x-editable/demo.html

kaynak: http://vitalets.github.io/x-editable/

by_Tet tarafından 06/Ağu/13 00:22 tarihinde düzenlenmiştir

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

aynen verdiğin örnekler bu arada çok güzelmiş

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trnight
    trnight's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı
    trnight bunu yazdı

Edit in table dersen tabi bulamazsın hocam :) bootstrap inline-editing yaz araştır. Zilyon tane plugin filyon tane örnek milyon tane de stackoverflow var

hatta ençok hoşuma giden

Bunuda gormustum hocam ama ne yalan soyliyim beceremedim :) Şimdi tekrardan ugrastım ama beceremedim ne yazıkki

Bilgi güçtür...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    SnipeTR bunu yazdı

aynen verdiğin örnekler bu arada çok güzelmiş

Hocam dalga geçme :D işte açık-kapalı'nın değişimi checked seçimi felan onları örnekledim orda hızlı olsun diye :) sorusu olana yardım edeyim buarada

iyibu! yeniden..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

konu iyi :D

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    trnight bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı
    trnight bunu yazdı

hatta ençok hoşuma giden

Bunuda gormustum hocam ama ne yalan soyliyim beceremedim :) Şimdi tekrardan ugrastım ama beceremedim ne yazıkki

Hocam http://vitalets.github.io/x-editable/docs.html buradaki dökümanları okuyup da beceremediysen şiddetle önerim yeni konu açman. Birileri elbet yardımcı olur ama şu durumda ben pek müsait değil.

Ama olayı özetleyecek olursak konunun basitliğini görmen açısından;

bir div oluşturuyorsun; <div id="turan">Girdi</div>

Bu div içerisindeki girdiyi inline-editing yapabilmek için de şu javascript kodlarını kullanıyorsun

$('#turan').editable({

type = 'text',

url = 'gonderilecek-post.asp';});

Hepsi bukadar basit aşamada. Gönderilen asp veya php dosyasında tekli bir update kullanıyorsun ki kaydı tamamlayabilesin. Olay bu. Dediğim gibi yeni konu daha mantıklı olur şu durumda. 

iyibu! yeniden..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

güzel paylaşım :)
    bu arada hocam iyibu desteğe kullanıcı hesabımla ilgili bir mail attım, bakabilir misin :)

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trnight
    trnight's avatar
    Erkek

Peki çok teşekkür  ederim biraz daha ugraşırım yine beceremezsem konu acarım .Konunuda mındar ettigim ve seni meşgul ettigim için kusuruma bakma .

Bilgi güçtür...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

kod temizliği açısından bi önerim var elementleri self closed olarak elde edersen daha temiz olur 

var ekle = $(<div/>,{

class: btn-group,

css : {

width:300,

color : '#ccc'

}

});

gibi ..

Si vis pacem para bellum.
Toplam Hit: 2379 Toplam Mesaj: 16