folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Junior PHP Developer Miyim?

Junior PHP Developer Miyim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Merhaba.Şimdi bir iş ilanında php developer ve junior php developer arıyorlar.Junior php developer bildiğime göre en alt kademedeki oluyor.Ben phpde üyelik formu,iletişim formu,çok detaylı olmayacak şekilde konuşma botu falan yapabiliyorum.

Mysql ile temel işlemleri yapabiliyorum.Ama daha önce sıfırdan hiç sistem kodlamadım.Acaba kendime junior php developer diyip iş ilanına başvuru yapabilir miyim yoksa beklentiler daha mı yüksek olur Junior php developerden?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

sen başvur biliyomuş gibi davran benide junior diye aldılar adamlar yaptıklarımı görünce şaşırdı bayaaa.bende senden biraz daha iyiyimdir heralde

ama modüler yazabilmek çok önemli mesela bana bişey yazdırıyolar yazıp veriyorum adamlar direk sisteme entegre edebiliyo.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

junior değilsin, junior altısın bence

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

junior üstü değilsin hocam. hiç sistem kodlamadan zor.

. . .. . ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

arkadaşlar bende seviyemi sorayım bare. yapabildiklerim depo otomasyona sistemi personel otomasyon sistemi ditek olarak wp tarzı bir admin paneli olan site . jquery json ile dinamik anlık güncellenen haber portalı mail gönderme sitesi falan filan işte şuan ne gelirse yapabiliyorum şimdi benim seviyem ne oluyor :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek

birak junyiri felan :) kardesim ozguvenin gelsin o saydigin seyleri yapiyosan digerlerinide yaparsin yeterki ustune git ve o ise basvur

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

junior en alt kademe değildir o beginnerdir. junior yazılım geliştiriciler profesyonel iş hayatına yeni yeni atılmış insanlar içindir. eğer daha önce profesyonel firmalarla birlikte çalışmadıysan ve yazılım bilgin varsa junior yazılımcı olarak girebilirsin, ben de ilk çalıştığım firmaya junior software engineer olarak girmiştim yurtdışında. sanırım sen de yurtdışındaydın. problem yok maaş biraz düşük olur ama çok da zorlamazlar seni. belli bir tecrübeden sonra juniorluğunu götürürsün iş başvurularunda php developer başvurabilrisin. çok daha tecrübeli olduğunda senior .... developer olarak başvurabilirsin

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    ucenmi bunu yazdı

arkadaşlar bende seviyemi sorayım bare. yapabildiklerim depo otomasyona sistemi personel otomasyon sistemi ditek olarak wp tarzı bir admin paneli olan site . jquery json ile dinamik anlık güncellenen haber portalı mail gönderme sitesi falan filan işte şuan ne gelirse yapabiliyorum şimdi benim seviyem ne oluyor :D

junior / senior daha çok sene tecrübesine dayanan bir şey. eğer 6 ay içinde öğrenmişsen büyük ihtimalle gene junior derler, ama 2 3 sene üstü isen ve bu süre zarfında birtakım uygulamalar geliştirmişsen bu tarz o zaman senior'a çıkıyorsun diye biliyorum.

sene olayı da o dil ile vakit geçirip bütün sorunlarını, işleyişini vs öğrenmiş olman için var.

. . .. . ... .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

snytex i biliyorsun demektir geri kalan için de hem türkçe hem ingilizce bir dünya analtım var sen hayatından 1 kere kullanacağın bir kodu aklında tutmamazsın bunun için google kullanılsın yada adam akıllı php biliyorum de bence olmadı googledan haleldersin 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Buremba bunu yazdı

junior üstü değilsin hocam. hiç sistem kodlamadan zor.

Hocam zaten sorduğum soru "JUNIOR muyum?" Junior üstü müyüm diye sormadım. : )

Son duruma  göre başvuru yapmayı düşünüyorum.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek
    Buremba bunu yazdı
    ucenmi bunu yazdı

junior / senior daha çok sene tecrübesine dayanan bir şey. eğer 6 ay içinde öğrenmişsen büyük ihtimalle gene junior derler, ama 2 3 sene üstü isen ve bu süre zarfında birtakım uygulamalar geliştirmişsen bu tarz o zaman senior'a çıkıyorsun diye biliyorum.

sene olayı da o dil ile vakit geçirip bütün sorunlarını, işleyişini vs öğrenmiş olman için var.

2 yıldır php yazıyorum önce amatör olarak kendi işlerim için başladım ama şuan dışarıya iş yapıyorum free olarak çoğu fonksiyonun işleyişşini biliyorum oop da biliyorum bu beni senior yaparma . ayrıca jquery html css3 adam gibi web sitesi yapmak için gerekenleride biliyorum. mysql den bahsetmiyorum bile onu bilmek allahın emri site yaparken :D

Toplam Hit: 2896 Toplam Mesaj: 20