Justin Bieber‘Dan Nefret Etmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar merak ettiğim hususu size sormak istedim. bu son yıllarda unlenen justin bieber dan millet neden nefret ediyor. ya ben dinlemiyorum ama müziklerine baktım öyle çok komik kötü bir şey  yok benim tarzım müzik yapmıyor ama o tarzı sevenler için fena müzikler değil. benim anladığım kadarıyla bu olay okan bayulgen ve sözlüklerden kaynaklanıyor. ayrıca bu justin beiber dan nefret etme modası yine bu sıralar hortladı.

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Sebep justin bieberin justin bieber olması 

http://www.youtube.com/watch?v=bJ1dOIgiIyk

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

Bu elemana öyle uyuz oluyomki millet bunun herşeyine bayılıyor anlamadım gitti milyonlar izliyor kliplerini acayip beğeni topluyor

Tavsiyem bu "Motorumu Yakarım Kızlara Çakarım" şarkısı :D

http://www.youtube.com/watch?v=lPMJzp9-hWc

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

Yabanci ulkelerde begendikleri icin sever kizlar.

Bizim ulkemizde ise genc ergen kizlarin populer olmaya calismasi,

hepsinin koyun mantigini gudmesi,

arkadasi seviyorsa (o da yalandan sevdigini gostermeye calisiyor) onun da sevmesi gerektigini dusunmesi uzerine

erkeklerin bu salak ergen kizlar yuzunden justin e nefret etmeleri seklinde dusunuyorum.

Bu arada justinin daha 1 klibini izlenis incelemis degilim. Gozlemlediklerimi yazdim.

Edit: ha birde bizim kizlarda gavurlara ozenme tribi var.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

ameros bunu yazdı:
    -----------------------------

merhaba arkadaşlar merak ettiğim hususu size sormak istedim. bu son yıllarda unlenen justin bieber dan millet neden nefret ediyor. ya ben dinlemiyorum ama müziklerine baktım öyle çok komik kötü bir şey  yok benim tarzım müzik yapmıyor ama o tarzı sevenler için fena müzikler değil. benim anladığım kadarıyla bu olay okan bayulgen ve sözlüklerden kaynaklanıyor. ayrıca bu justin beiber dan nefret etme modası yine bu sıralar hortladı.

-----------------------------

Sende milyon dolarlık ev al senden de nefret ederler hocam :D

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ufacık veletin bu yaşta bir sürü taş gibi hatunları götürmesi bence en büyük nefret sebebi :)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Abi tamamen cekememe :) ya eleman 15yasindan sonra unlendi simdi de 18felan galiba guzel de parasi ve manitasi var uyuz ooan nefret eden genelde max 10yas ondan buyuk olup cekemeyenlerdir

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

türkiyedeki kızların çoğunun justine hayran olması olabilir mi aceba ? :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hocam ingilizcen var mı ? gerci pek gerekte yokta bi 2 sarkısını dinle anlarsın..bu veletin sarkıları su sekilde oluyor türkçe yaparsak sallıyorum:

eve geldimm geldim geldimm ohhh

cok güzel bi hava vardı yeah

hayat cok güzell

sen cok güzelsin

eve geldimm ohhh

cayımı içtimm ohh

sen benim olacaksın

hava cok güzel..

bu tip bi sarkıyı begenir misin ? ajdardar farkı ne bunun ? eet ajdar demişken ajdarı gercek manada begeniyormusun yoksa gülmek için mi dinliyorsun ?

ajdarı beğeniyorsan biberi de begenirsin zaten..cunku sarki yazma kapesiteleri aynı 

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

büyük sebebi kıskanclık diyelim ha en azından ben dürüst olup öyle oldugunu itiraf edicem.Ama bi yandan da müzikleri hak ettiğininden cok fazla abartılıyor.

Benim kardesimin sınıfında 2 tane kız hoca justin biebere laf söledi diye hocayla tartısıp sınıfı terketmişler ( 13 yasındalar )

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

tabiki abartıldığı kadar güzel değil şarkılar ama abartıldığı kadarda kötü değil.

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
Toplam Hit: 7137 Toplam Mesaj: 50