Kabe De Çekilen Video - Uzun Boylu Adamlara Dikkat
-
Haci valla 1080HD filmlere o kadar alismisimki birsey goremedim bu videodan :|
Hayir kardesim pixel devrine geri mi donduk lan 3310'da kamera olsa o bile daha iyi gosterir. :3
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------
Haci valla 1080HD filmlere o kadar alismisimki birsey goremedim bu videodan :|
Hayir kardesim pixel devrine geri mi donduk lan 3310'da kamera olsa o bile daha iyi gosterir. :3
-----------------------------1 dkk once aklımdan gecırdım 3310 a cam takılsa bu kadar olur.:D
-
videoyu çeken adam görmüyor mu görse sürekli orayı çekerdi.?
-
Aytekinet bunu yazdı:
videoyu çeken adam görmüyor mu görse sürekli orayı çekerdi.?
-----------------------------yani adam tamamen kalabalıgı o ıgrenc kamerasına ragmen cekmek ıstemıs :D
-
:/
-
smirnoff-ice bunu yazdı:
faruk_sahin bunu yazdı:
smirnoff-ice bunu yazdı:
onlar yurume engellı olan kısıler koltuklar yardımıyla tavaf edıyorlar dıye dusunuyorum ...
-----------------------------hacı kamera en sola geldiğnde var bi tanesi belden aşağısı görünüyo.. pek yürüme engelli gbi değil ayrıca baya büyük..
ama normaldede bu kadar büyük insanlar olmuyo mu?
-----------------------------biraz daha dikkat edersen ceken kısının ınsanlardan daha yuksek oldugunu fark edıceksın ve o soldakı adam da camerayı tutan kısıyle muhtemelen aynı platformda ...
-----------------------------Evet arkadaşın dediği gibi dikkat ederseniz en soldakinin birşeylerin üstünde durduğu belli oluyor.
-
kedidir o kedi
-
manhyak bunu yazdı:
kedidir o kedi
----------------------------- -
madem adam çektikten sonra farketmiş elindeki antika ile o kalabalığı neden çekiyor onu anlamadım.ya da adamlar uzun değil çevredekiler kısa olabilir
-
yok be babacım valla yemez hiç kimse görmüyo mu adamları götü kırık vgadan bozma kameramı görüyo?