folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kablonet Hakkında?

Kablonet Hakkında?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    arkadaslar peder ev telefonunu kapatıcağından kablonete qeçmem qerekiyor hem tel hemde maddiyat olarak. Kablonet kullanan varsa yorum alabilirmiyim arkadaşlar. Modem vs ne kadar tutar verim nasıldır ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

4 ay kullandım. ttnet 1 kablonet 2 diyorum sana 30 dkda bir kopmalara hazır olmalısın, 1-2 gün süre ile internetin gitmelerine hazır olmalısın. uzakdur derim ttnet daha iyi :D

3-4 yıla kadar 4 bir yana quicknet gelicek ve bizde modern ve güzel bir ülke olacagız

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    biri nasıl peki kullanan varmı ?

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

biRi'yede iyi diyorlar ben smile kullanıyorum 1 sene boyunca 1MB sınırsız 27küsür lira  ama ssonraki 1 sene taahütlü :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    cordelian bunu yazdı:
    -----------------------------

biRi'yede iyi diyorlar ben smile kullanıyorum 1 sene boyunca 1MB sınırsız 27küsür lira  ama ssonraki 1 sene taahütlü :D

telefona gerek varmı peki bunda ? yani bi telefon açtırmamız gerekiyormu ? yada biridede varmı böyle bişi ?

sadece internet lazım telefon açtırmamam gerek .

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    maddi açıdan en uygunu kablonettir. 512 kbps sürat ve limitsizdir kota derdi yok. modem fiyatı 50 lira ile 80 lira arasında değişiyordu sanırım. bağlatırken hem kablo tv hem kablonet üyesi oluyorsun aylık 27 liraya oluyor toplam masrafın modem parası hariç. ama bağlatmak için apartmanda kablo tv girişi yeri olması gerekiyor. bizde yoktu 1 ay önce bürolarına gittim dilekçe vermiştim daha cevap vermediler bakalım.. onun haricinde tüm adsl paketleri 3 aşşa 5 yukarı ttnet adsl ile aynıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    Lathedarkman bunu yazdı:
    maddi açıdan en uygunu kablonettir. 512 kbps sürat ve limitsizdir kota derdi yok. modem fiyatı 50 lira ile 80 lira arasında değişiyordu sanırım. bağlatırken hem kablo tv hem kablonet üyesi oluyorsun aylık 27 liraya oluyor toplam masrafın modem parası hariç. ama bağlatmak için apartmanda kablo tv girişi yeri olması gerekiyor. bizde yoktu 1 ay önce bürolarına gittim dilekçe vermiştim daha cevap vermediler bakalım.. onun haricinde tüm adsl paketleri 3 aşşa 5 yukarı ttnet adsl ile aynıdır.
    telefon açma derdi varmı biride ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Pc-ErrOr bunu yazdı:
    cordelian bunu yazdı:

telefona gerek varmı peki bunda ? yani bi telefon açtırmamız gerekiyormu ? yada biridede varmı böyle bişi ?

sadece internet lazım telefon açtırmamam gerek .

Biri yi bilmiyorum fakat smile'da telefon numarası abonelikte gerekiyor. =/

uydunet'i araştır istersen arkadaşım aldı evinde eger kablolutv veya uydu varsa telefon olmadan hallediyosun interneti gayette memnun...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek
    ben 4 gb 1 mbps ttnet kullanıcısıyım ve her ay 7gb 8 gb hatta 10 gb oluyor kotam... doğal olarak ttnete kafam girsin moduna giriyorum.. uydu net düşünüyorum çok araştırdım.. kullanan bayaı bi tanıdığım war ve mükemmel olduğunu sölüolar yani tabi kullanmadan bilemem bunu ama uydu nete geçicem. bu kablo net uydu net olduktan sonra çok deiştini sölüolar o yüzden düşün yani.. ve araştır

la?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

Pc-ErrOr bunu yazdı:
    Lathedarkman bunu yazdı:
    telefon açma derdi varmı biride ?

bilmiyorum onu ama kablo tv olması gerekir kesinlikle

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Lathedarkman bunu yazdı:

512 kbps hızla kotayı napcan zaten hocam en fazla 50 kb/sn ile ne çekilirki : kotalıda olsa zaten bu hızla zor aşılır.Ama kablonetin 10mbit lik paketleri var ve kablolu tv olması gerekiyor.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 1594 Toplam Mesaj: 13