Kablosuz Ağ Problemi,Acil !
-
hocalar casper laptop kullanıyorum 4 yıldır sıkıntısız çalışan kablosuz ağ bugün çalışmamaya başladı
modemde sıkıntı yok telefondan bağlanabiliyorum,laptopta kablosuz özelliğini açmak için tuşta yok onada baktım
fn+f2 filanda işe yaramıyor
çıldırcam vallahi bi yardım eli uzatın
bu arada windows 7 kullanıyorum
@Mod: Konu açarken ilgili kategorilere açalım
-
by_zannoq bunu yazdı
hocalar casper laptop kullanıyorum 4 yıldır sıkıntısız çalışan kablosuz ağ bugün çalışmamaya başladı
modemde sıkıntı yok telefondan bağlanabiliyorum,laptopta kablosuz özelliğini açmak için tuşta yok onada baktım
fn+f2 filanda işe yaramıyor
çıldırcam vallahi bi yardım eli uzatın
bu arada windows 7 kullanıyorum
notebook'un yakın resimlerini atarsan yardımcı olurum
bu arada notebook'un etfını tara bi açma kapama düğmesi olabiliyor
-
agi goruyor mu ?
goruyor da girdigin sifreyi mi kabul etmiyor
sag alt kosede carpi isareti mi var
-
donanim ekle kaldirdan wireless i kaldirip tekrar kurmayi dene
-
hocam belirttim ya mesajda öyle bir tuş yok
-
bizim de nedense ip adresimiz değşiyor. modem 5 dakika hizmet dışı kalıyor. sonra net geliyor. bir bakıyorum ip adresi değişmiş. çok sık oluyor bu
-
underzero bunu yazdı
agi goruyor mu ?
goruyor da girdigin sifreyi mi kabul etmiyor
sag alt kosede carpi isareti mi var
-
donanim ekle kaldirdan wireless i kaldirip tekrar kurmayi dene
sağ altta çarpı işareti var evet hocam,şifrelik bi durum yok onlar hep doğru,çarpı var sadece
-
hocam devre disi birakip tekrar etkinlestir hele bi
-
4 yıl iyi bile götürmüş git wireless kartını değiştir laptopun :)
-
Coiner bunu yazdı
4 yıl iyi bile götürmüş git wireless kartını değiştir laptopun :)
4 yıl iyi demişsinde sabahta sorunsuz girdi bi ara sonra yeniden böyle oldu hocam
-
yok olmuyor anasını satayım
-
benim başıma benzer bir durum gelmişti ama çarpı işareti mi yoksa başka bir şey mi hatırlamıyorum. bağlanmaya çalıştığım halde bağlanmıyordu.
sonra denetim masası -> ağ ve internet -> ağ ve paylaşım merkezi kısmına geldim sol taraftaki kablosuz ağları yönelt linkine tıkladım. listede
bağlanmaya çalıştığım ağa sağ tıklayıp kaldırdım. sonra wifiyi açıp kapattım (ki gerek olmayabilir buna) tekrar listede göründü, şifreyi tekrar yazdım
ve bağlandı.. bunu bir dene hocam.
ikinci olarak merak ettiğim nokta acaba wifi kartı tanınıyor mu? bilgisayarıma sağ tıklayıp aygıt yöneticine gir ve ağ bağdaştırıcısı kısmını açarak resmini çeker misin?