folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kablosuz Fare Önerisinde Bulunabilirmisiniz

Kablosuz Fare Önerisinde Bulunabilirmisiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

max. 100 lira civarında  kablosuz  oyunu rahat oynayabileceğim kablosuz fare önerisinde bulunabilirmisiniz beyler kararsız kaldım  logitech almak istiyorum marathon nasıldır iyimidir yada hangisini önerirsiniz şimdiden saolun

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

oyun oynayacaksan kablolu şart ,pil dayanmıyor logitech almıştım bende sadece netbookta kullanıyorum yada valide kullanıyor , model olarak elini yormayacak ve agırlık olarak istediğin gibi olanı test edip almanı öneririm

a4tech xl-747H  kullanıyorum içindeki ağırlıkları çıkarttım ve bundan aldım performansı hiç birşeyden almadım :) 

günde nerdeyse 6-8 bazen 10-12 saat netteyiz 1 hafta anca dayanıyor en güçlü duracell pil :) birde oyun oynarken mause un yavaşladını düşün hoca pause edemeyeceğin bir yerde örnek online fps lerde zıcar sıvayamazsın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Tek gecerim bunu.

http://www.logitech.com/tr-tr/mice-pointers/mice/devices/5845

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

oyun oynayacaksan kablolu şart ,pil dayanmıyor logitech almıştım bende sadece netbookta kullanıyorum yada valide kullanıyor , model olarak elini yormayacak ve agırlık olarak istediğin gibi olanı test edip almanı öneririm

a4tech xl-747H  kullanıyorum içindeki ağırlıkları çıkarttım ve bundan aldım performansı hiç birşeyden almadım :) 

günde nerdeyse 6-8 bazen 10-12 saat netteyiz 1 hafta anca dayanıyor en güçlü duracell pil :) birde oyun oynarken mause un yavaşladını düşün hoca pause edemeyeceğin bir yerde örnek online fps lerde zıcar sıvayamazsın

tayfun pil sıkıntı değil benim için yatağa yatıpta kullanıyorum bilgisayarı ondan kablosuz gerekiyor elimde büyük daha orta yollu iki işide halledebilecek bir ürün varmıdır

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

cyrpt bunu yazdı:

Tek gecerim bunu.

140 liram olsa bende tek geçerim hocam :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo
    Logitech m505 kesinlikle aradığın fare 50lira 3 ay önce aldım ne bir sıkıntı var ne de pili bitti.

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

bende bunu kullanıom gayet memnunum carpe diem diye bir hastalık olmuştu elimde inanılmaz derecede agrı vardı. Mouse degerini ozaman anladım..

Verdigin parayı sonuna kadar hakediyor söyliim.

edit:

Ha pil sorunu icin kablosu var takıyorsun hic pil derdi yasamıosun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

Bende istiyorum böyle bi mevla verip almayı da bi süre sonra performans kaybediyor bi cacığa yaramıyor(Yıllardan bahsetmiyorum aylar sonra)O ne olucak?

_ICEMAN_
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-910-001556-m215-nano-wireless-optical-nb-mouse-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=44335

boşuna para harcama 30 liraya aldım taş gibi mouse :)

Si vis pacem para bellum.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

steelseries'in ürettikleri var çok iyi. istediğin oyuna göre özel üretimler bile var hatta cs, wow filan. onun dışında logitech'inde 30tl civarında 6 ay pili dayanan bir ürünü vardı. teknosa'da görmüştüm geçen hafta.

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
Toplam Hit: 2142 Toplam Mesaj: 16