Kablosuz Klavye Ve Mouse?
-
arkdaşlar bloutootlu var ve wirless lı hangisi dah amakbule geçer ve ben oyun amaçlı düşünüyorum tutukluk yapma gibi sorunları olurmu? şarj olayları nasıl oluyo uzun gidiyormu hiç bir bilgim yok kullanan arkdaşlar marka ve bilgi vverebilirlermi tekrar sölüyorum amaç oyun oynamak?
-
Mous Kullanıyorum, Tek Pil var içinde ve bir ay kadar Gidiyor. Oyunlarda da her hangi bir Tutukluk olmuyor, Yalnız benimkisi Optik Değil Lazer. Klavyeyi bilmiyorum ama.
-
wireless daha iyi
bi sorun cikartmaz kullanabilirsin
-
siyah ekranda kontrol edemıyosun ama diyim mesela bios a gircen calışmıyor yada linux a gecicen gecemıyorsun :)
-
profosyonel oyuncuysan kablosuzu unut derim.verim alamazsın
-
Ben Microsoft'un klavye&mouse setini kullanıyorum.Wireless'lı olan modeli kutusunda yazdığına göre 6 aydan fazla gidiyormuş ben 2 aydır kullanıyorum çekmeme gibi bir problemi yok..Pc den 2 metre ilerde yatak var oradan rahat rahat çekiyor hatta mouse'u cebime koymuştum bi kere cebimde oynattım kesintisiz algıladı(hayır fantezi yapmıyorum kardeşim test test :) ) Ama profesyonel oyuncuysan illaki kabloluya göre gecikme olacaktır..
-
peki hem kablolu klavye takılıyken bir yandanda kablosuz takılı olailirmi yatakt aiken kablosuzu ayakta oyun oynarken kabloluyu oynayayım diye?
-
olur hocam biri ps2 biri usb ise yada ikiside usb ise olur.
-
Bilgisayarcı adam, pilli malzeme kullanmaz hocam...
Gecenin 2 sinde pil biterse evde, ne demek istediğimi anlarsın :)
-
Abi kesinlikle tavsiye ederim ben kablosuzu rahat ve kablo derdin yok mouse yi çek kablo diğer taraftan çeksin hiç uğraşma a4 tech muhteşem bence kullanııyorum pili alıcısında bitme sıkıntısı yok biterse değiştiriyorsun hemen yanından
-
logitech kullanıyorum dayı ben kullanma klavuzunda 80 cm çeker yazıto ama ben 5 metreden kullana biliyorum filmizlerken felan :) nede olsa logitech :)
Toplam Hit: 2809 Toplam Mesaj: 18