folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kablosuz Klavye Ve Mouse?

Kablosuz Klavye Ve Mouse?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    arkdaşlar bloutootlu var ve wirless lı hangisi dah amakbule geçer ve ben oyun amaçlı düşünüyorum tutukluk yapma gibi sorunları olurmu? şarj olayları nasıl oluyo uzun gidiyormu hiç bir bilgim yok kullanan arkdaşlar marka ve bilgi vverebilirlermi tekrar sölüyorum amaç oyun oynamak?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Mous Kullanıyorum, Tek Pil var içinde ve bir ay kadar Gidiyor. Oyunlarda da her hangi bir Tutukluk olmuyor, Yalnız benimkisi Optik Değil Lazer. Klavyeyi bilmiyorum ama.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

wireless daha iyi

bi sorun cikartmaz kullanabilirsin

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    siyah ekranda kontrol edemıyosun ama diyim mesela bios a gircen calışmıyor yada linux a gecicen gecemıyorsun :)

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    profosyonel oyuncuysan kablosuzu unut derim.verim alamazsın

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    Ben Microsoft'un klavye&mouse setini kullanıyorum.Wireless'lı olan modeli kutusunda yazdığına göre 6 aydan fazla gidiyormuş ben 2 aydır kullanıyorum çekmeme gibi bir problemi yok..Pc den 2 metre ilerde yatak var oradan rahat rahat çekiyor hatta mouse'u cebime koymuştum bi kere cebimde oynattım kesintisiz algıladı(hayır fantezi yapmıyorum kardeşim test test :) ) Ama profesyonel oyuncuysan illaki kabloluya göre gecikme olacaktır..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    peki hem kablolu klavye takılıyken bir yandanda kablosuz takılı olailirmi yatakt aiken kablosuzu ayakta oyun oynarken kabloluyu oynayayım diye?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    olur hocam biri ps2 biri usb ise yada ikiside usb ise olur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bilgisayarcı adam, pilli malzeme kullanmaz hocam...

Gecenin 2 sinde pil biterse evde, ne demek istediğimi anlarsın :) 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrahkacar
    emrahkacar's avatar
    Erkek

Abi kesinlikle tavsiye ederim ben kablosuzu rahat ve kablo derdin yok mouse yi çek kablo diğer taraftan çeksin hiç uğraşma a4 tech muhteşem bence kullanııyorum pili alıcısında bitme sıkıntısı yok  biterse değiştiriyorsun hemen yanından

buggin
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    logitech kullanıyorum dayı ben kullanma klavuzunda 80 cm çeker yazıto ama ben 5 metreden kullana biliyorum filmizlerken felan :) nede olsa logitech :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 2809 Toplam Mesaj: 18