Kablosuz Kulaklık 19.90 Tl
-
Bana mail gelmiş ismini cismini bilmiyorum ilk defa kullanıcam kalitesi hakkında da bilgim yok sırf merak ettiğim için alıyorum , sizden de alan çıkar diye buraya konuyu açtım . Eğer alıcak arkadaşlar var ise birbirine referans olarak alışveriş yapsın .İlk alıcak kişiye ben referans olurum zincirleme gider : ) (referans olduğun kişi alışveriş yaparsa 5 tl kazanıyorsun)
http://www.yakaladinyakaladin.com/kablosuz-kulaklik.html Alıcak arkadaşlar için söylüyorum sorun çıkarsa ses den memnun kalmazsanız sorumluluk kabul etmem bana saydırmayın.
-
halowen@gmail.com kefil değil referans ol bakalım :)
-
hacı o ne yaa yanda anteni var :D:D:D:D radyolu bu bence kablosuz değildir :D ayrıca ucuz etin yahnisi yavan olur. ben de 5liraya kulakiçi philips aldım,görüntü falan orjinaliyle birebir ses rezalet,attım kıyıya..boşa para verme,buna 25lira vereceğine git 60 ver 80 ver düzgün bişey al hem uzun süreli kullanırsın hemde adam gibi müzik dinlersin,hem de anten açmaya uraşmazsın :|
-
3 sene önceki projemdi
-
hakkaten la ref olma vazcaydım :D kötü görünüyore
-
anten işi benide güldürdü ama gece yatarken film izlemesi güzel olur . Görsellik bakımından berbat webcam açıkkende kullanılıcak birşey değil :D:D iyi yanlarıda var (gece yatarken film izlemek kablo sıkıntısı vs.. ) Noneyim istek yolladım geldimi
-

:D
hacı ciddi diyorum paranı resmen çöpe atmış olursun. taksitle falan daha düzgün bişey al oh iyi yaptım de,25lirayı çöpe attık amk diyeceğine biraz fazla verdim ama değdi dersin :)
-
eyv dostum siparişi verdim artık gelsin bakalım nolucak
-
-
adam gibi birşey alaydın hocam. kulaklık önemlidir
-
almayin icinizde patlar :)