folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kablosuz Kulaklık Önerisi

Kablosuz Kulaklık Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caglar99
    caglar99's avatar
    Erkek

Merhaba hocalar. Kablosuz gaming kulaklık almayı düşünüyorum fakat karar veremedim.

Fiyatlar birbirine çok yakın. Öneriniz varmı? Çok pahalı birşey aramıyorum. Daha önce hiç kullanmadım. 

Oyun oynarken discord, vb uygulamalar ile konuşacağım için mikrofonu iyi olsun. 

Müzik kalitesi önemli değil.

Fiyatı çok pahalı olmasın. 45 binler falan gördüm de 😂 5-6 bin tl yeterli gibi. 

Kullananlardan önerileri bekliyorum. Teşekkür ederim. 

EKLEME:

Herkese teşekkür ederim. 

Razer blackshark v2 pro aldım. 

Dongle ile pc ye bağlanıyor. Bluetooth ile telefona bağlıyorsun. Oyun oynarken telefon çalınca kulaklıkta ki tuşa basıp telefona cevap verebiliyorsun. Tekrar aynı tuşa basıp pc moduna geçebiliyorsun. 

ANC var. Gayet iyi. Razer synapse uygulamasından ayar vs vs yapabiliyorsun. 

RGB aydınlatma yok. Ama çok hafif, kilolu olduğum için ve uzun saçlı olduğum için kafa yapım büyük. Darlama, sıkma, terletme olmadı bende. (1 saatlik kullanımda) 2 günlük deneyimim bu. Amazon'dan 6250 tl aldım. 

caglar99 tarafından 24/Ara/25 10:53 tarihinde düzenlenmiştir

Caglar.Boss
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Steelseries arctis 7p kullanıyorum memnunum. Hyperx cloud 2 var yedek olarak. Onu aratmıyor bu namussuz. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdesor
    kurdesor's avatar
    Erkek

https://www.trendyol.com/torima/k98-bluetooth-kulaklik-kulak-ici-siyah-p-274123854

3 senedir kullanıyorum tık yok! telefon/oyun için birebir.. 

biraz ucuz olabilir ama dandik değil :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

Anc ozelligi varmi 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caglar99
    caglar99's avatar
    Erkek

hocam hyperx sevemedim ben. arkadaşımda birkaç kere kafama taktım. rahatsız etti beni.(kablolu modeli) içime sinmedi bir kere tercih etmem teşekkür ederim.

KotomineKirei bunu yazdı

Steelseries arctis 7p kullanıyorum memnunum. Hyperx cloud 2 var yedek olarak. Onu aratmıyor bu namussuz. 

5-6 dedik. 10k 'lık yaptın bizi :D teşekkürler hocam. önerdiğiniz kulaklıların videolarını izleyeyim.

caglar99 tarafından 20/Ara/25 21:52 tarihinde düzenlenmiştir

Caglar.Boss
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    caglar99 bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı
    KotomineKirei bunu yazdı

5-6 dedik. 10k 'lık yaptın bizi :D teşekkürler hocam. önerdiğiniz kulaklıların videolarını izleyeyim.

hayır, sıklıkla 4500-5200 arası fiyatlara düşüyor. Akakçe indir telefona, hem beyazı hem de siyahını listeye ekle. Düştüğü gibi al dene. Satıcı düzgünse zaten sorunsuz iade edersin fakat beğenmeyeceğini düşünmüyorum. Eve gelip kulaklığı deneyen arkadaşlarım aldılar hep. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Şunu da bi incele istersen 

Razer BlackShark V2 Pro (2023) - PC Premium Kablosuz E-Spor Kulaklığı (HyperClear Süper Geniş Bant Mikrofon, TriForce Titanyum 50mm Sürücü, HyperSpeed ​​Kablosuz, 70 Saat Pil) Siyah

https://amzn.eu/d/3Rq6yP9

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam kolay gelsin.

Nasıl bir şey istiyorsun bilemiyorum, kulak içi mi yoksa büyük olanlardan mı, belirtmemişsin. Ama ben hem bilgisayar hem de telefon ve tablet için Samsung Buds 2 Pro kullanıyorum. Oyunda falan denemedim ama müzik ve video olarak denedim, bilgisayar üzerinden sesli whatsapp görüşmesi gerçekleştirdim. Buds3 pro lar ilk çıktığında kulaklık ucundaki kauçukların çabuk yırtılması sorunları okumuştum, o yüzden yakınlarıma da hala Bud2 Pro öneriyorum. Müzik kalitesi önemli değil demişsiniz ancak onu da belirteyim, AKG firması çıkardığı için müzik kalitesi de gayet güzel. Ama tabi kablolu kulaklığın verdiği ses yüksekliğini de vermese de yeterli ses yüksekliği veriyor. Tahmin ediyorum hiçbir bluetooth kulaklık, kablolu kulaklık ses yüksekliğini vermez.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

https://www.youtube.com/watch?v=n0B6Vm30kR4

bunun kullandığı kulaklığın marka modeli ne acaba

...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

Artics nova 7 wiriless kullanıyorum memnunum