folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kablosuz Mouse Önerileri

Kablosuz Mouse Önerileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Microsoft kablosuz mause sahibiyim. Senelerdir kullanırım. Ufak tefek sıkıntılar dışğnda sorunsuz çalışıyor. En güzel yanı sağdece mause var usb ye takman gereken zımbırtı yok cünkü ihtiyaç yok. Usb portu işgal etmiyor. Bluetooth üzerinden çalışıyor. Driverde lazım değil. Hem windows hemde ubuntu linux da çalıştı. Linux un bazı dağıtımlarında çalışmıyormuş.
    Tek sıkıntısı ben dizüstü pc için aldığımdan kablolulara göre ufak. Yada benim el kocaman artık hangisi doğru bilmiyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Bu ürünlerin kablosuzları da var!

Hacım istersen buna bir bak: http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/a4-tech-d-320-d-320-siyah-holeless-1000dpi-usb/productdetails.aspx?I_ID=59644

ride or die..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Apple%20Keyboard%20&%20Magic%20Mouse.png%20%28600×382%29

Ehl-i Byte
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

logitech m325 var hocam bende gecen sene temmuzda almistim daha yeni yeni pil uyarısı vermeye basladi. bi pil ile 1,5 sene arkana bakmazsin, ayrica her yüzeyde çok rahat kullanılıyor kafanda bile gezdirsen algiliyor sapma olmadan.

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

a4 tech aldım geçtim 16 tl ye teknosadan valla a4 tech g3 280 a memnunum şahsen

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek

Microsoft olanından bende var kesinlikle önermiyorum alma arkadaş hayatının hatasını yaparsın hele birde online oyun falan oynuyorsan sakın ha tam oyunun ortasında pili bitiyor veletin ! ama logitech bilemem ben genel olarak kablosuz önermiyim sana :)

EDİT: Microsoft olan küçük diğer mouseleri elime alınca garip geliyor.

Persebar tarafından 20/Eyl/13 05:44 tarihinde düzenlenmiştir

Sistemlerdeki güvenlik açıkları, onu üretenleri unutmamanız için üretenler tarafından bırakılan bir hatıradır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

A4 Tech X7 öneriririm :) ben 12 senedir kullanıyorum :)

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

bu kablosuz mouse'ler niye bu kadar ufak oluyor. ben alışamadım bi türlü bunlara

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Darkparadise bunu yazdı

A4 Tech X7 öneriririm :) ben 12 senedir kullanıyorum :)

Valla bende 4 5 senedir kullaniyorum ufak tefek soyulma disinda tik demedi maaşallahı var yalnız laptop için kablosuz almak lazım. x7nin kablosuz bir modeli var konu bile açmıştım bir ara tepki süresi nasıl diye ama pek kullanan yok sanırım :)

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Kesinlikle a4 tech diyorum. Kuzenimde logitech var hiç bi yüzeyde çalışmıyor. Bende a4 tech var çalışmadığı yüzey yok. 

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
Toplam Hit: 5133 Toplam Mesaj: 39