Kablosuz Mouse Önerileri
-
Microsoft kablosuz mause sahibiyim. Senelerdir kullanırım. Ufak tefek sıkıntılar dışğnda sorunsuz çalışıyor. En güzel yanı sağdece mause var usb ye takman gereken zımbırtı yok cünkü ihtiyaç yok. Usb portu işgal etmiyor. Bluetooth üzerinden çalışıyor. Driverde lazım değil. Hem windows hemde ubuntu linux da çalıştı. Linux un bazı dağıtımlarında çalışmıyormuş.
Tek sıkıntısı ben dizüstü pc için aldığımdan kablolulara göre ufak. Yada benim el kocaman artık hangisi doğru bilmiyorum. -
Bu ürünlerin kablosuzları da var!
Hacım istersen buna bir bak: http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/a4-tech-d-320-d-320-siyah-holeless-1000dpi-usb/productdetails.aspx?I_ID=59644
-
-
logitech m325 var hocam bende gecen sene temmuzda almistim daha yeni yeni pil uyarısı vermeye basladi. bi pil ile 1,5 sene arkana bakmazsin, ayrica her yüzeyde çok rahat kullanılıyor kafanda bile gezdirsen algiliyor sapma olmadan.
-
a4 tech aldım geçtim 16 tl ye teknosadan valla a4 tech g3 280 a memnunum şahsen
-
Microsoft olanından bende var kesinlikle önermiyorum alma arkadaş hayatının hatasını yaparsın hele birde online oyun falan oynuyorsan sakın ha tam oyunun ortasında pili bitiyor veletin ! ama logitech bilemem ben genel olarak kablosuz önermiyim sana :)
Persebar tarafından 20/Eyl/13 05:44 tarihinde düzenlenmiştir
EDİT: Microsoft olan küçük diğer mouseleri elime alınca garip geliyor. -
A4 Tech X7 öneriririm :) ben 12 senedir kullanıyorum :)
-
bu kablosuz mouse'ler niye bu kadar ufak oluyor. ben alışamadım bi türlü bunlara
-
Darkparadise bunu yazdı
A4 Tech X7 öneriririm :) ben 12 senedir kullanıyorum :)
Valla bende 4 5 senedir kullaniyorum ufak tefek soyulma disinda tik demedi maaşallahı var yalnız laptop için kablosuz almak lazım. x7nin kablosuz bir modeli var konu bile açmıştım bir ara tepki süresi nasıl diye ama pek kullanan yok sanırım :)
-
Kesinlikle a4 tech diyorum. Kuzenimde logitech var hiç bi yüzeyde çalışmıyor. Bende a4 tech var çalışmadığı yüzey yok.