Kabullenilmesi Gerekilen Şeyler
-
Şimdi şunları kabullenmemiz gerek; Boşuna hevesle telefona bakma, mesaj atan o değil. Çevrimiçi olduğunda boş yere ona bakma, sana birşey yazmayacak. Onu gördüğünde artistik bir şekilde önünden geçmeye çalışma, hem aptal görünüyorsun hem de zaten takmıyor. Durumuna yazdığı aşk sözlerini üzerine alınma başkasına onlar. 'Acaba o da' diye düşünme bile, ne geceleri yatmadan önce seni düşünüyor, ne en ufak bir şeyde aklına geliyorsun, ne de seni özlüyor. Anılarınızı aklına getirip umutlanma, onunla ilgili hayallerin asla gerçekleşmeyecek.
-
ah bir anlasalar da benim de kafam rahat etse :S dost acı söyler diyorum anlatamıyorum
-
since 2008 :'(
-
herşeyi yazmışsın hocam.
-
Çok dogru . 2 ay kesıştıgım kız artık kesişmenin haddını asmıstk carsıda pazarda okulda karsılasır olduk, kesıştık olm dedım bu senın nasıbın gıttım okulda konustm senı ılk defa goruorm dedı sıctım kaldım :I bunu demesı gereken en son ınsandı be . So i dont believe in anythink anymore...
-
kabullenilemesi gereken şeylerden biri de insanların %99 unun yalancı olduğudur
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------kabullenilemesi gereken şeylerden biri de insanların %99 unun yalancı olduğudur
-----------------------------+ bazıları gaza geliyor.. bazı şeyleri uydurup yalan söylüyorlar.
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------irwa bunu yazdı:
-----------------------------kabullenilemesi gereken şeylerden biri de insanların %99 unun yalancı olduğudur
-----------------------------+ bazıları gaza geliyor.. bazı şeyleri uydurup yalan söylüyorlar.
-----------------------------aslında en tehlikeli olanlar önce yalana kendi inanıp sonra onu sawunmaları yalan üzerine bir dünya kurup gerçekmiş gibi yaşamaları
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------essan bunu yazdı:
-----------------------------irwa bunu yazdı:
-----------------------------aslında en tehlikeli olanlar önce yalana kendi inanıp sonra onu sawunmaları yalan üzerine bir dünya kurup gerçekmiş gibi yaşamaları
-----------------------------oda doğru üstad yapılacak bişey yok ispatla diyen birine ve her lafına cevap verecek birine denk gelirse çıkış yolu yada kaçacak yer ararlar.
-
Tek kelimeyle anlatmışsında zor bea hocam :S
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
dürüst olan %1 in de bu dünyada hiçbir önemi değeri yokinsalar her daim yalancı %99 u tercih ettiği için oran bu denli yüksek arkadaşım
sahtekar yüzler hep duymak istediklerini sana söylüyor