folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kaç Kere Dolandırıldınız?

Kaç Kere Dolandırıldınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

İlk arabamı aldığımda arabaya baktırmamıştım felaket zarar etmiştim adama Aker diye güvenip. Sonra lise ilk yövmiyemi, yazın girdiğim yeni bir iş yerimde piçe çaldırmıştım. Birde borsa İstanbul felan sikti. Diğerlerinde bir şekilde kurtuldum çok şükür.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    real_agabey bunu yazdı

Benim mallığım borç vermek.

Bir daha herhangi birine vereni s.ks.nler...

""

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paramyok
    paramyok's avatar
    Erkek

1000 senelik arkadaşın diye ofisini kurmak, elektrik, data ve telefon kablolarını çekmek, kameralarını takmak, telefonları aktif hale getirmek, sorunsuz iş yapsın diye elinden gelen herşeyi yapmak, bu süre zarfında kendi işlerini boşlamak, hiç yapmamak. daha sonra satış yaptığı ürünlerden satın almak ve piyasanın iki katını bile bile ödemek, ardından ampul yanmak ve arkadaşlığı bitirmek. 

bu dolandırılma değilde mallık oldu sanırım.

param yok
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

Yıllar boyunca dolandırıldım amk. 26 yaşıma kadar maaşlı işlerde başkalarının yanında çalışmıştım.

tabi lan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

En son sahte Arora Türkiye sitesi kaynaklı dolandırıldım mk..
    12 k para gitti.

Motorlu, elektrikli araçların, araç başı harici satın almayın. Alacağınız aracı seçin, şasi numarasını çekin, düzenlenen evraka da yazın..

NaZi_ tarafından 22/Eyl/26 00:19 tarihinde düzenlenmiştir

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkteam
    turkteam's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı

1 kere evlendim.

:)))) 

Ev Yapacaksan Betondan, Kız Alacaksan Japondan Al..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

Benin için dolandırılma sayılmasada totalde 1 araba parasını batırdım çevremde iletişimi koparmak için para verdim ki bidaha muhattap olmayayım. 

Yav he he
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Adam akıllı çarpılmadım ama borç verip alamadığım çok oldu.
    He bu da bi nevi kendi rızasıyla dolandırılmak oluyor.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gremlin
    gremlin's avatar
    Erkek
    TiThousand bunu yazdı

Eğlenceli bir konu açıyorum :)

Ben hiç dolandırılmadım hayatımda.  

Cidden burada kişiler nasıl dolandırıldığını yazsın da herkese öğüt olsun.

Yediğiniz en büyük tokat neydi?

Çok Önemli birşey değil ama 2012 yılıydı yanılmıyorsam. Sarı siteden kiralık daire bakmıştım. Bitane güzel bir yer buldum sandım. Öğlen aradım akşam daireyi görmek için anlaştım. Evde kaçırılmayacak birşeydi. Bugünün parası ile daireyi 40k olarak kiralık düşünürseniz 2000 tl kaparo göndermemi istedi bende gönderdim. Öyle dolandırıldım. Çok önemsemedim ama ders oldu. Birdaha böyle bir hataya düşmedim. 

imza.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Yaş ufakken knight hesabımı tokatlamışlardı. Hevesli hevesli 60 level str mage kasmıştım, 60 levelda açılan nova için çok gayret etmiş, premiumsuz, itemsız gece gündüz yardırarak 60'a ulaşmaya çalışmış, son birkaç hafta uykumda nova atarken görmeye başlamıştım. Sonunda 60 olup karus zombi slotlarını parçalarken daha yüksek levelli biriyle arkadaş olmuştuk, 1 hafta sohbet muhabbet derken, lavuk, hesapların şifresini birbirimize verelim diyince ben de çocukluk aklı bir yamuk olsa kendi charı daha yüksek level vermez diye düşünüp kabul etmiştim. Ben onun chara o benim chara girdi derken bu lavuğun hesabının çalıntı olduğu zaten forum sitelerinde gezen charı bana verdiğini anlayınca geri dönüp kendi charımı kurtaracak vakit kalmamıştı. Aylardır, okuldan, aileden fırsat bularak kastığım charda 1 hafta takılamadan patlamıştı.

Çalınması değil de en keyif alacağım dönemde elimden aldığı için aradan 15-20 sene geçmesi rağmen gönlümde bir orospu evladı olarak yatıyor.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 1099 Toplam Mesaj: 31
mercedes mercedes tokat tokatçı osmaaan mesedes