Kaç Kere Dolandırıldınız?
-
İlk arabamı aldığımda arabaya baktırmamıştım felaket zarar etmiştim adama Aker diye güvenip. Sonra lise ilk yövmiyemi, yazın girdiğim yeni bir iş yerimde piçe çaldırmıştım. Birde borsa İstanbul felan sikti. Diğerlerinde bir şekilde kurtuldum çok şükür.
-
real_agabey bunu yazdı
Benim mallığım borç vermek.
Bir daha herhangi birine vereni s.ks.nler...
""
-
1000 senelik arkadaşın diye ofisini kurmak, elektrik, data ve telefon kablolarını çekmek, kameralarını takmak, telefonları aktif hale getirmek, sorunsuz iş yapsın diye elinden gelen herşeyi yapmak, bu süre zarfında kendi işlerini boşlamak, hiç yapmamak. daha sonra satış yaptığı ürünlerden satın almak ve piyasanın iki katını bile bile ödemek, ardından ampul yanmak ve arkadaşlığı bitirmek.
bu dolandırılma değilde mallık oldu sanırım.
-
Yıllar boyunca dolandırıldım amk. 26 yaşıma kadar maaşlı işlerde başkalarının yanında çalışmıştım.
-
En son sahte Arora Türkiye sitesi kaynaklı dolandırıldım mk..
12 k para gitti.Motorlu, elektrikli araçların, araç başı harici satın almayın. Alacağınız aracı seçin, şasi numarasını çekin, düzenlenen evraka da yazın..
NaZi_ tarafından 22/Eyl/26 00:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Antikky bunu yazdı
1 kere evlendim.
:))))
-
Benin için dolandırılma sayılmasada totalde 1 araba parasını batırdım çevremde iletişimi koparmak için para verdim ki bidaha muhattap olmayayım.
-
Adam akıllı çarpılmadım ama borç verip alamadığım çok oldu.
He bu da bi nevi kendi rızasıyla dolandırılmak oluyor. -
TiThousand bunu yazdı
Eğlenceli bir konu açıyorum :)
Ben hiç dolandırılmadım hayatımda.
Cidden burada kişiler nasıl dolandırıldığını yazsın da herkese öğüt olsun.
Yediğiniz en büyük tokat neydi?
Çok Önemli birşey değil ama 2012 yılıydı yanılmıyorsam. Sarı siteden kiralık daire bakmıştım. Bitane güzel bir yer buldum sandım. Öğlen aradım akşam daireyi görmek için anlaştım. Evde kaçırılmayacak birşeydi. Bugünün parası ile daireyi 40k olarak kiralık düşünürseniz 2000 tl kaparo göndermemi istedi bende gönderdim. Öyle dolandırıldım. Çok önemsemedim ama ders oldu. Birdaha böyle bir hataya düşmedim.
-
Yaş ufakken knight hesabımı tokatlamışlardı. Hevesli hevesli 60 level str mage kasmıştım, 60 levelda açılan nova için çok gayret etmiş, premiumsuz, itemsız gece gündüz yardırarak 60'a ulaşmaya çalışmış, son birkaç hafta uykumda nova atarken görmeye başlamıştım. Sonunda 60 olup karus zombi slotlarını parçalarken daha yüksek levelli biriyle arkadaş olmuştuk, 1 hafta sohbet muhabbet derken, lavuk, hesapların şifresini birbirimize verelim diyince ben de çocukluk aklı bir yamuk olsa kendi charı daha yüksek level vermez diye düşünüp kabul etmiştim. Ben onun chara o benim chara girdi derken bu lavuğun hesabının çalıntı olduğu zaten forum sitelerinde gezen charı bana verdiğini anlayınca geri dönüp kendi charımı kurtaracak vakit kalmamıştı. Aylardır, okuldan, aileden fırsat bularak kastığım charda 1 hafta takılamadan patlamıştı.
Çalınması değil de en keyif alacağım dönemde elimden aldığı için aradan 15-20 sene geçmesi rağmen gönlümde bir orospu evladı olarak yatıyor.