Kaçak N95 8GB

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    siyanojen bunu yazdı:
    -----------------------------

telefoncuya

götür bide yanına eski bi tel al onun ımeı numarasını n95e kopyalattır

sonrada eski telefonu bi daha hiç açmadan parçala veya yak al sana tescilli n95 :d 

yawaşş :D hocam o dediğin yemez işte 3 ayda patlar elinde tel nokia olunca olmaz o

işe gelince biraderim tek yol denildiği gibi pasaport yakın bir zamanda giriş yapan biri kayıt ettircek teli bu şekilde olursa problem yaşamazsın sağa sola gitmene tel göndermeye gerek yok bunları nasıl yapacağını tanıdık bir telefoncudan öğrenirsen daha garanti olur tek yol pasaport nokia da dikkat et kopya yemiyor samsung da olur nokia da olmazz.. kolay gele

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    valla smdi iki ihtimal cikti. bunlardan birisi cin mali nokia n95 mis eger cin mali cikarsa zaten almayacagim. ama normal cikarsa bulacagim pasaportlu birisini hemen kayit ettirecegim. peki bu sim karti taktigimda telefon ne kadar kullanirim ? yani ayni dakika yakalanirmiyim kapatirlarmi ? yoksa bi sure kullanirimda daha sonrami kapanir ?

SYL 184
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orangejuice20
    orangejuice20's avatar
    Erkek
    kaça aldın hoca? biz 350 ye aldık biz.. çin malı heralde.. çince yazıyo.. türkçeye çevirttik.. o bile sözlük türkçesi gibi çevirmiş... komik yani.. sen kaça aldın?

İlkokul Çağlarımdan 25 yaşıma kadar, varlığım TÜRK varlığına armağan olsun...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    600 benim aldigim. ama daha gelmedi makine. gelince tam detayli yazarim.

SYL 184
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kasparov
    Kasparov's avatar
    Erkek
    250 milyona satıyolar 5 milyonda kayıt parası

GOD İS LOVE
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    arkadasim atilan postlari okumuyormusun sen ? 250 ytl ve 5 ytl kayit parasi oldugunu senden once bir kac kisi daha soyledi + bende biliyorum. ben isin illegal degil legal olmasini istiyorum illegal olacak olsa zaten yaptirirdim. bana adam akilli bilgi verecek veya yardm edecek olan varsa bi zahmet yazsin. yoksa post atmak icin yazi yazmayin lutfen

SYL 184
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    tamamdir arkadaslar. telefonu almaktan vazgectim. telefon cin mali cikti. menu dandirik :) turkceye cevirmisler ama gulmekten kirildim resmen. camenu diye bi menu mu olur arkadasim :) ileti diye mesaj kutusumu olur :) yardim eden fikir veren arkadaslara tesekkurlerimi yolluyorum.

SYL 184
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zxzxzxzx
    zxzxzxzx's avatar
    Erkek

militan_semi bunu yazdı:
    dostum sadece pasaport la olur baska turlusu asla cunku ımei klonlama genelde samsung ve eskı model nokıa lar için olur ama yenı nesillere uygulanmıyor senin anlıcagın yurtdısından turkıyeye giriş yapmıs birisinin pasaportundan telefonu acabilirsin ama telefon elıne gectigi zamn olurda pasaport bulamassan bana pm yada msn den ulasırsın burası guneydogu ıraq suriye ye giriş cıkıs gunde mılyonla oluyor ben sana bir tane kıralarım kı genelde ole yapıyor buradakı telefoncular sanırım 80 ytl yı de gozden cıkarırsın sadece telefoncunun bize verecegi pasaport karsılıgı bana telefonun imei ni solersın buradan hallolur

aynısını ben yazacaktım yeni modellerin imeisi değişmiyor diye ama universal box adlı yaklaşık600$lık cıhazla belki değişebilir 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    zxzxzxzx bunu yazdı:

militan_semi bunu yazdı:
    dostum sadece pasaport la olur baska turlusu asla cunku ımei klonlama genelde samsung ve eskı model nokıa lar için olur ama yenı nesillere uygulanmıyor senin anlıcagın yurtdısından turkıyeye giriş yapmıs birisinin pasaportundan telefonu acabilirsin ama telefon elıne gectigi zamn olurda pasaport bulamassan bana pm yada msn den ulasırsın burası guneydogu ıraq suriye ye giriş cıkıs gunde mılyonla oluyor ben sana bir tane kıralarım kı genelde ole yapıyor buradakı telefoncular sanırım 80 ytl yı de gozden cıkarırsın sadece telefoncunun bize verecegi pasaport karsılıgı bana telefonun imei ni solersın buradan hallolur

aynısını ben yazacaktım yeni modellerin imeisi değişmiyor diye ama universal box adlı yaklaşık600$lık cıhazla belki değişebilir

kafan iyimi :| 

Orman Mühendisi //
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    kapil bunu yazdı:
    zxzxzxzx bunu yazdı:

militan_semi bunu yazdı:

kafan iyimi :|

kapi$ sakin ol :D

çin mallarının imei si zaten değişiyo sorun yok :) 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 12102 Toplam Mesaj: 26