Kadınlar Neden Ağlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Laugh
    Laugh's avatar
    Erkek
    Sevince Olmuyormuş Bunu Yaşayarak Ögrendim Dilerim Sizlerde Bunu En Kısa Zamanda Yaşayarak Ögrenirsiniz. Bana Saatlerce Söylemişlerdi Sevme vs. vs.. Ama Siqlememiştim.. Ama Şimdi Onlara O kadar Katılıyorumki Anlatamam..Sevsende S.... Sevmesende S... Bu Hayatın kanunu olmuş .. Sakın Ola Bir Kıza Yeteri Kadar deger vermeyin " Bu baglanmak demektir " Neyse Ben Ne desem Boş Hikaye Aşk Güzel Şey Ama AyrıLık Daha güzeL bir Şey.... Herşeyi Ögreten Hayatı Anlatan o Deli gißi Sevip ihanete ugramadan hayatta Bu Konu Hakkında yazdıklarımı anlamassınız.

Mutlu Olmanızı Dilerim.
    "ßu Konu icin İmzami Degi$iyOrum " :)

Bundan boyle herkez ederi kadar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    çoluk çocuğa karışınca yüreğim yufkalaştımı ne bende olur olmaz gözlerimin ıslandığını hissediyorum arada bir, özellikle evlat acısı, vefakarlık, ayrı düşmüş insanların buluşması gibi enteresan anların getirdiği duygusallıkla boğuşuyorum bazen.
    erkekliğe bok sürmüyor işi şakaya vurup gözlerimin kızarıklığını saklamaya çalışıyorum ara ara, ama bıraksalar höyküre höyküre ağlayacağım zamanlar oluyor bunlar genellikle..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek
    siz siz olun, bir hatunu çözmek gibi bir girişimde bulunmayın...
    ağlarsınız : )

siz siz olun, bir hatunun ahını almayın...
    ağlatırlar : ) hemde ömrü boyu

siz siz olun, bu işleri fazla düşünmeyin,uğraşmayın o yaratıklarla...
    düşüne düşüne kafayı sıyırırsınız. acı yanı da sizi düşünecek birilerini dahi bulamazsınız. haliniz içler acısı oluverir.

o ince çizginin dışına çıkmadan kendi yolunuzda yürüyün ve sakın sağınıza solunuza bakınmayın..

biraz düşünün
    düşünerek okuyun
    kim ağlıyor kim ağlatıyor. neden ağlatıyor veya neden ağlıyor ortada değilmi.

ağlıyorsan sebebi sensin. ağlatıyorsanda sebebi sensin..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sizde ağlatmayın ağlamasın amk :)

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    erkek olmak...

Hayatina kaç kadinin girdigi .kaç kadini sevdigin .kaçkadina asik oldugun, kaç kadinla sevistigin DEGIL… kaç kadinin seni özledigi. kaç kadinin sevdigi asik oldugu kaç kadinin senden vazgeçemedigidir…!!
    ERKEK OLMAK..!!!!!

Genis bir omuza sahip olmak DEGIL.. önemli olan kaç
    kadina o omuzlara yaslanacak kadar güven ve
    sicaklik verdigindir…!!!!
    ERKEK OLMAK…!!!!!

Kalin bir sese sahipolmak DEGIL….önemli olan
    nazik duygulu cümleler kurabilmektir….

ERKEK OLMAK…!!!! Vurdumu oturtmak DEGIL… Önemli olan
    dokunusundaki yumusakliktir

ERKEK OLMAK..!!!! Killi bir vücuda sahip olmak DEGIL.. o vücutta
    nasil bir kalp tasidigidir

ERKEK OLMAK…!!!!
    Romantik bir ortamda güzel sözler
    söylemek DEGIL..
    O sözleri yasamak yasatmak arkasinda durmaktir !!

ERKEK OLMAK…!!!! Agir esyalari kaldirmak DEGIL….önemli olan
    hayatin yükünü cesurca tasiyabilmektir…!!!

Kadınlar farklı yaratıklardır. Duygusaldırlar. Ben öncelikle kendi adımada konusayım. Bir kadın terkediyorsa bu kadından değildir. Adam olsaydın bağlasaydın kendine elinde tutsaydın. Sonra kadın gitti deriz küfrederiz. Aynı şekilde erkeklerde yapıyor ama kadınlar bunu sürekli dillendirmez, içlerine atarlar. Bizim gibi içki masası muhabbeti yapmazlar. Önemli olan onları ağlatacak kadar kalbine girmiş olmak.

Asıl önemli olan da adam gibi adam olmak...

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    ağlamıyorlar onların yapısı ole

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    tutunacak dalı olmadığı için ağlıyo olabilirler (:
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek
    wurkaç yapcan aga . affetmicen .sktret ağlasınlar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    EmiRReiS helal olsun sende stifler,harbiden etkiledi yazdıklarınız ama ilk defa aşk ile iligli bir yazı beni etkiledi.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

sizin ben varyaa ulan canımı yaktınız gece gece... bende 2 ay önce bir kızdan sewerek ayrılmıştım çok iğrenç günler geçirdim hala geçiriyorum amk noldu bi bok olmadı anca kendime zarar verdim kız gitti başkasıyla ewlendi duydum şok geçirdim amk bu karı milletinden yana hiç şansım olamdı her sen çok iisin ben seni haketmiyorum diyen çekip gitti hayatımdan ben anlamıyorumki arkadaş yaff bana uzak ALLAH'a yakın olsunlar bundan sonra saten... ulan gece gece çok pis e ettiniz yaa valla amk içim ezildi :(

imzanıda sewdim bu arada

Living Death
Toplam Hit: 2841 Toplam Mesaj: 22